Перейти до вмісту

yurka

Форумчанин
  • Публікації

    80
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача yurka

  1. yurka

    Цена на нефть, бензин

    Сертифікат 1000 грн. на ОККО успішно використано. Економія у 25% це дуже круто, якщо стандартна вартість літри А-95 євро - 26,99 грн., то по сертифікату вийшло 20,24 грн. Зараз мені регулярно на пошту приходить знижка від ОККО. При заправці від 10 л із зареєстрованою карткою Fishka нараховується знижка 2,5 грн/л на бензин та дизель і 70 коп./л на газ. Я постійно розраховуюся кредиткою від Альфа банку, а там є кешбек – 3% за розрахунок на всіх АЗС. Тому зараз моя економія на 1 л. А-95 становить 3,23 грн. Це звичайно не мінус 25% по сертифікату, але все ж економія. Може знаєте вигідніші способи економії на пальному?
  2. yurka

    Юмор (без политики)

    Зустрічаються двоє чоловіків. Один — мов чорна хмара… — Ти чому такий похмурий? — А ти що, не знаєш? Семен помер… — Та ти що! Як? — Та прийшов додому, випив, ліг на диван, закурив… — І що, згорів, чи що?! — Та ні… Він устигнув вікно відчинити й стрибнути… — То що, розбився?! — Та ні… Він перед тем як стрибнути, встиг пожежників викликати, вони тент натягли, він спружинив невдало й знову в своє вікно влетів… — То що, таки згорів?! — Та ні… Він за раму зачепився й назад стрибанув… — Та бля! То розбився таки чи що?! — Та ні… Там же пожежні з тентом, він спружинив і на проїжджу частину, а там Камаз тентований їхав… він відскочив від нього й назад у вікно… — То як же ж він таки помер?! — Та… Пристрелили нахрін… Задовбав він усіх.
  3. yurka

    Юмор (без политики)

    — Куме, а що це воно таке, що ваша свиня на трьох ногах шкандибає? Га? — Та я що, дурний? Через миску холодцю цілу свиню колоти?!
  4. Наскільки я знаю, моніторить Міністерство соціальної політики зараз по всіх категоріях-отримувачах. Я сам опікун по догляду за 80-річною похилого віку, то були аудитори кілька тижнів на провірці в листопаді-грудні 2016р., по моїй ситуації - прикордонники подають списки, хто перетинав кордон в той час, коли мають доглядати за опікуваними, мені наприклад нарахували АЖ 5,74грн штрафу за 11 днів, за те, що не виконував функції опікуна в той час. Смішно, але і навіть за 5 гривень шерстять!!!
  5. yurka

    Правила игры "Валютные бега"

    Я хочу взяти теж участь, можна, Моцарт? Тернопіль!
  6. Також підтримую ідею, адже не з кожного міста є на сайті толкові оператори, от з Тернополя немає нікого, а так, надіюсь покращиться ситуація з обміном невеликих сум.
  7. yurka

    Банк Финансы и Кредит

    А є зараз реальна можливість перекинути гроші з депозиту, який закінчився на картку, щоб знімати в банкоматі чи розраховуватися в магазині?
  8. yurka

    Банк Финансы и Кредит

    Підкажіть які залишились способи і ліміти на виведення гривні з ФІК?
  9. yurka

    Дельта Банк

    Йдеш в відділення Дельти, платиш 100грн за оформлення 2 рахунків в гривні та валюті в системі Бі-2, пишеш заяву (зразок дадуть економісти) на продаж по курсу уповноваженого банку, вказуєш яку суму продати і в якій валюті( можна хоть 100 хоть 10000 зразу), в межах 3 днів ту валюту продають, приблизно через 3 робочих дні дзвониш до них і вони самі перекидають гривню на твій поточний рахунок. До речі, вчора продали одному знайомому на міжбанку по 24,5 долар,- шикарний курс як для Дельти, хоча заявку подавав на продаж десь тиждень назад
  10. yurka

    Дельта Банк

    Так, у валюті, на жаль, зараз нереально з Дельти вивести, продавайте на міжбанку валюту і в гривні пробуйте виводити
  11. yurka

    Дельта Банк

    Допоможу вивести гроші з Дельтабанку в сумі до 4500 в день. Пишіть в особисті повідомлення, за дисконт домовимось. Або на пошту yurkagor@gmail.com
  12. yurka

    Банк Финансы и Кредит

    Підкажіть, через Інтернет-банкінг ФІК можна виводити гривневий депозит, які ліміти, комісія?
  13. yurka

    Дельта Банк

    У когось сьогодні працює перекидка на карти Дельта в межах 2500, бо в мене пише Технічна проблема на всіх акках?
  14. yurka

    Дельта Банк

    В Тернополі вже по записі видають тільки 100грн (до недавнього часу - по 500 давали), а ти кажеш не хоронити, Лагун сам себе хоронить з Дельтою, тому що довіра вкладників і репутація - найголовніше для банку.
  15. yurka

    Банк Финансы и Кредит

    Підводні камні вам вже описала дівчина - "та наявності в касі", а наявності майже небуває в касі
  16. yurka

    Кредобанк

    Через цей банк оплачують біометричні паспорти в візовий центр
  17. yurka

    Дельта Банк

    Новий ліміт на перекази на карту другого банку - 500грн всього за день
  18. yurka

    Дельта Банк

    Комусь вдалось сьогодні перевести гроші з дельти хоч яким-небудь способом?
  19. yurka

    Дельта Банк

    По візі в торгових точках який зараз ліміт? Ще тиждень назад був 5000грн з кожної картки, а сьогодні, хто знає точно, який ліміт?
  20. yurka

    Дельта Банк

    У кого в Тернополі є кредит в Дельті, звертайтеся в особисті повідомлення, домопожемо один одному, у мене там депозитні гроші зависли, вам буде знижка при оплаті з моїх депозитних грошей. Разом у відділення підійдем і все чесно зробимо.
  21. yurka

    Дельта Банк

    Хтось сьогодні зміг післяобіду, коли запрацювала майдельта щось перекинути яким-небудь способом?
  22. yurka

    Дельта Банк

    Тарифи по платіжній картці №1 - "Надання виписок з рахунку в електронному вигляді за допомогою засобів електронного зв'язку (електронне СМС-повідомлення на мобільний телефон)" - включено в п. 1.7. (1.7. Плата за обслуговування рахунку 15 грн. / 2 USD / 2 EUR)
  23. yurka

    Дельта Банк

    Можна детальніше, якщо євро?
  24. yurka

    Приватбанк

    Ніяких немає, гроші списуються за картковим курсом Приватбанку, по ідеї сьогодні 16,20 спише, то ж краще відкрити картку іншого банку, де картковий курс менший при конвертації в долар
×