Перейти до вмісту

Банк Финансы и Кредит

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

ФиК как всегда радует: "Информируем Вас о том, что с 05.02.2015 г. вступают в действие новые Лимиты по операциям в системе "Интернет-банк"."

Суточный лимит перечисления средств между собственными счетами и картами 1 000 грн.

Уже прямо как для Донецкого региона...

Опубліковано:

Нічого не розумію… Я ж всього декілька повідомлень назад дав натяк із ссилкою на детальний опис як вивести валютний депозит готівкою (валютою) майже без втрат.

Валютний депозит на карту можна перевести тільки у відділенні.

В отделении сказали, что депозит на карту не переводят, вот и попытались через ИБ, а тут тоже отказ. Ваш подробный рассказ прочитали, но вот вопрос: примет ли заявление подобно Вашему начальник отделения? Я вообще удивляюсь, как он его принял и взял в работу.

Опубліковано: (змінено)

В отделении сказали, что депозит на карту не переводят, вот и попытались через ИБ, а тут тоже отказ. Ваш подробный рассказ прочитали, но вот вопрос: примет ли заявление подобно Вашему начальник отделения? Я вообще удивляюсь, как он его принял и взял в работу.

Мені тоже таке казали, що на карту не переведуть. Потім, коли зрозуміли, що я не "простий пересічний", то визнали, що переводять після заяви. При чому начальник з того всього сам мені дав зразок заяви. Але тоді в мене не було карти. Тому заяву я не писав, а продовжив на 1 тиждень депо, поки не прийде карта.

Після закінчення депозиту, коли карта вже прийшла, то я прийшов не з заявою, а з "письмовою вимогою". Це все є в блозі. Також я щойно добавив в блог скан меморіального валютного ордеру на перерахунок $2300+ на карту, який можете показати як доказ того, що на карту вони переводять.

Чи погодиться ваш начальник на такий переказ? Я думаю це залежить від ваших навиків в спілкуванні з начальниками та вмінні аргументовано відстоювати свою позицію (бажано без криків та нервів).

Змінено користувачем okater