Іван88 Опубліковано 6 липня, 2015 Опубліковано 6 липня, 2015 Можливо хтось стикався із проблемою обміну залізних гроше? Є євро і рублі. Сума невелика. Зайшов у Житомирі в відділення двох банків (а-банк і ощад) де мені сказали що обмін таких грошей не проводиться, а де можна обміняти - ніхто не знає. Можливо ви підкажете те я можу здійснити цю валюто-обмінну операцію? Цитата
marua3 Опубліковано 6 липня, 2015 Опубліковано 6 липня, 2015 Можливо хтось стикався із проблемою обміну залізних гроше? Є євро і рублі. Сума невелика. Зайшов у Житомирі в відділення двох банків (а-банк і ощад) де мені сказали що обмін таких грошей не проводиться, а де можна обміняти - ніхто не знає. Можливо ви підкажете те я можу здійснити цю валюто-обмінну операцію? продайте в интернете. для колекционеров Цитата
Іван88 Опубліковано 6 липня, 2015 Автор Опубліковано 6 липня, 2015 продайте в интернете. для колекционеров можливо ви мені допоможете? Цитата
Svb1999 Опубліковано 6 липня, 2015 Опубліковано 6 липня, 2015 Ни один украинский банк монеты не меняет - предлог - не детектора. Обменкам тоже они не нужны, на чёрном рынке тем более. Есть два варианта: - продать выезжающим - оставить себе на память 1 Цитата
Іван88 Опубліковано 6 липня, 2015 Автор Опубліковано 6 липня, 2015 Ни один украинский банк монеты не меняет - предлог - не детектора. Обменкам тоже они не нужны, на чёрном рынке тем более. Есть два варианта: - продать выезжающим - оставить себе на память Але ж існує норматив, за допомогою якого можна змусити банки приймати таку валюту? Наскільки мені відомо заборони на прийом залізних грошей не існує, отже - банки неправомірно порушують наші права? Вимагати письмової відповідді у начальника відділення потрібно? Цитата
asem9077 Опубліковано 6 липня, 2015 Опубліковано 6 липня, 2015 Никогда в Украине не принимали монеты иностранные, так было, есть и будет. Если евро, у меня тоже был целый пакет, около 300 евро монетами, так я отдал уезжающим в Европу, там они быстро их сбросили в супермаркете) Рубли точно так же можно отдать. 1 1 Цитата
Іван88 Опубліковано 6 липня, 2015 Автор Опубліковано 6 липня, 2015 Никогда в Украине не принимали монеты иностранные, так было, есть и будет. Если евро, у меня тоже был целый пакет, около 300 евро монетами, так я отдал уезжающим в Европу, там они быстро их сбросили в супермаркете) Рубли точно так же можно отдать. В минулому році без жодних проблем брали у фінансовій ініціативі та авалі. Наразі ситуацію пояснюють тим, що немає апарату для монет. Цитата
Svb1999 Опубліковано 6 липня, 2015 Опубліковано 6 липня, 2015 В минулому році без жодних проблем брали у фінансовій ініціативі та авалі. Наразі ситуацію пояснюють тим, що немає апарату для монет. Могли брать либо под клиента (заказал мелочь для командировочных расходов) либо для собственных нужд, а чтобы брали всегда и в любом банке - такого не было никогда... Цитата
Стас К Опубліковано 6 липня, 2015 Опубліковано 6 липня, 2015 Можливо хтось стикався із проблемою обміну залізних гроше? Є євро і рублі. Сума невелика. Зайшов у Житомирі в відділення двох банків (а-банк і ощад) де мені сказали що обмін таких грошей не проводиться, а де можна обміняти - ніхто не знає. Можливо ви підкажете те я можу здійснити цю валюто-обмінну операцію? Могу евро забрать.... все равно мосты,паромы,дороги-виньетки плачу монетами... Если актуально пишите в личку... Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.