Mixa72 2 416 Опубліковано: 28 липня, 2015 Якби мали справу з інтернет торгівлею то зрозуміли б наскільки це знизить % кидалИ не только с интернет-торговлей. Сколько киданула мошенники : Вы выиграли приз, Ваш сын попал в милицию и т.д. На моей памяти собирались ввести еще года так с 2005 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бурый Миша 41 276 Опубліковано: 28 липня, 2015 Якби мали справу з інтернет торгівлею то зрозуміли б наскільки це знизить % кидал Так может еще при покупке сим-карт отпечатки пальцев сдавать? Наверное, еще больше снизит. 1 14 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бурый Миша 41 276 Опубліковано: 28 липня, 2015 Это такой же идиотизм, как паспорт при покупке валюты. 1 8 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ozon1 2 202 Опубліковано: 28 липня, 2015 А 7,5 % в пенсионный фонд пойдет на мой индивидуальный лицевой счет? 8 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бурый Миша 41 276 Опубліковано: 28 липня, 2015 А 7,5 % в пенсионный фонд пойдет на мой индивидуальный лицевой счет? На ИХ индивидуальный счет. 1 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
antifox 2 073 Опубліковано: 28 липня, 2015 большая часть уже зарегистрирована через Приват24. 8 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Johndoe 1 599 Опубліковано: 28 липня, 2015 Я маю справу з інтернет торгівлею. Це знизить прибуток кидал і відкриє нові можливості для жителів ДНР та ЛНР - вони будуть купувати оптом (ящиками) стартові пакети, реєструвати на себе і продаватимуть в роздріб зі своїми 100-200-300% прибутку Якби мали справу з інтернет торгівлею то зрозуміли б наскільки це знизить % кидал 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mixa72 2 416 Опубліковано: 29 липня, 2015 Я маю справу з інтернет торгівлею. Це знизить прибуток кидал і відкриє нові можливості для жителів ДНР та ЛНР - вони будуть купувати оптом (ящиками) стартові пакети, реєструвати на себе і продаватимуть в роздріб зі своїми 100-200-300% прибутку Когда планировали первый раз ввести такую процедуру в году так 2005, то планировали вводить ограничение регистраций на один паспорт, дабы исключить фрод дилеров Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Johndoe 1 599 Опубліковано: 29 липня, 2015 Я думаю шо вони бездумно скопіюють з Росії цю норму тому треба дивитись як там А там повним ходом іде торгівля зареєстрованими сімками онлайн і офлайн Когда планировали первый раз ввести такую процедуру в году так 2005, то планировали вводить ограничение регистраций на один паспорт, дабы исключить фрод дилеров 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ral 337 Опубліковано: 29 липня, 2015 Якби мали справу з інтернет торгівлею то зрозуміли б наскільки це знизить % кидал ровно на нуль целых фиг десятых, вы думаете симка карты зарегистрированные на левые паспорта, бомжей, и тому подобных не начнут процветать в продаже, я вас разочарую у нас и так любую сим карту можно отследить по желанию, любая сим карта привязывается к имаю телефона + имеет конкретные координаты выхода в сеть(регистрация на вышках, что дает конкретные координаты место положения), что измениться от того что вместо "анонимной сим карты" всплывет ФИ бомжа? Если бы хотели искать - то возможность есть и сейчас... 13 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах