Валентин. Опубліковано 24 вересня, 2015 Опубліковано 24 вересня, 2015 uaix, не связывайтесь лучше. Есть более выгодные способы. Денежные переводы, типа western union, в большинстве случаев, можно отправлять не выходя из дома через интернет-банкинг или через сайт этой системы. Около 5% потерь. Swift. То же самое, но не моментально. Потери 0.5-1% Visa2Visa. По Украине ходят моментально. Международные не в курсе, по тарифам тоже нужно узнавать. А вообще, были бы деньги, а как их отправить/получить это второстепенное. Если работодатель упёрся платить только через paypal, значит что-то тут не чисто. Не позортесь. Серед існуючих paypal сама поширена і зручна. І тарифи приємні. Через те і працюють з нею майже всі. Зайдіть на аліекспрес і дивуйтеся - майже всі працюють з paypal. В європі кожен школяр знає що то таке. Погляньте на їх тарифи. А от з банановими республіками типу України не склалося Європа і гамерика не бажає працювати з недорозвиненими москальскимим сервісами та і передавати їм скани своїх документів при реєстрації. А інші описані методи дорожчі за paypal. Але приймати пока в Україні зась. В інеті є купа статей як обійти. В основному зводиться до реєструвати на країну америка. І підтверджувати. Ваші америкоси можуть вам тут навіть допомогти. Але шахраїв ніхто не любить. Як вичислять - заблокують рахунок. Але купа українців ризикують і працюють при відсутній альтернативі. І ще один нюанс - paypal бере комісії з отримувачів коштів а майже всі решта з відправників. Цитата
Валентин. Опубліковано 24 вересня, 2015 Опубліковано 24 вересня, 2015 Чи можна в Польщі відкрити пейпел? якшо зарплата 1000у.о то раз на пів року можна їздити по гроші? Чи така схема неможлива? Так як пейпел закритий на прийом у нас то українці в основному реєструють на Америку або Польщу. В інеті є купа інструкцій і описані нюанси. Там треба буде підтверджувати. І при підозрах перепідтвержувати. А брехунів ніде не люблять - і можуть заблокувати рахунок. Їздити нікуди не треба. Привязуєте банківську карту і скидаєте туди. https://www.google.com.ua/search?q=%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%83%D1%87%D0%B8%D1%82%D1%8C+%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%8C%D0%B3%D0%B8+%D0%BD%D0%B0+paypal+%D0%B2+%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D0%B5&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=dIsDVrHUIsjca__ChLgP http://habrahabr.ru/post/182790/ 1 Цитата
Валентин. Опубліковано 24 вересня, 2015 Опубліковано 24 вересня, 2015 Готов брать пайпал 1к1 за вмз или usd с вас оплата моих заказов.Условие регистрация палки нужна США или ЕС. Не дуже зрозуміла ваша оферта. Перекладіть на доступну мову. Людині потрібно отримувати гроші на пейпал а українці можуть лише відправляти. А коли захочете українцю відправити то прочитаєте що банановим республікам це не можливо через пайпал . А якщо "регистрация палки США или ЕС" - то навіщо йому ви. Коли він сам зможе прийняти коши і ними розпоряджатись. Цитата
_stas Опубліковано 24 вересня, 2015 Опубліковано 24 вересня, 2015 Не позортесь. Серед існуючих paypal сама поширена і зручна. І тарифи приємні. Через те і працюють з нею майже всі. Зайдіть на аліекспрес і дивуйтеся - майже всі працюють з paypal. В європі кожен школяр знає що то таке. Погляньте на їх тарифи. А от з банановими республіками типу України не склалося Європа і гамерика не бажає працювати з недорозвиненими москальскимим сервісами та і передавати їм скани своїх документів при реєстрації. А інші описані методи дорожчі за paypal. Але приймати пока в Україні зась. В інеті є купа статей як обійти. В основному зводиться до реєструвати на країну америка. І підтверджувати. Ваші америкоси можуть вам тут навіть допомогти. Але шахраїв ніхто не любить. Як вичислять - заблокують рахунок. Але купа українців ризикують і працюють при відсутній альтернативі. І ще один нюанс - paypal бере комісії з отримувачів коштів а майже всі решта з відправників.Это вы не позорьтесь. Для приема денег от работодателя есть миллион и один способ, и пейпел для украинцев - один из худших.А насчет мошенников. Действительно, вычислят, деньги заблокируют. Только проблема в том, что эти деньги могут прислать вам, как оплату чего-нибудь, и заблокируют их уже на вашем счету Цитата
TIMOH Опубліковано 24 вересня, 2015 Опубліковано 24 вересня, 2015 Не дуже зрозуміла ваша оферта. Перекладіть на доступну мову. Людині потрібно отримувати гроші на пейпал а українці можуть лише відправляти. А коли захочете українцю відправити то прочитаєте що банановим республікам це не можливо через пайпал . А якщо "регистрация палки США или ЕС" - то навіщо йому ви. Коли він сам зможе прийняти коши і ними розпоряджатись. Нет, человеку нужно оплачивать за свой пайпал мои покупки в интернет магазинах.И человек таким образом выводит свой пайпал без комиссий. Я оплачиваю за пейпел вмз или $ Цитата
Валентин. Опубліковано 24 вересня, 2015 Опубліковано 24 вересня, 2015 Нет, человеку нужно оплачивать за свой пайпал мои покупки в интернет магазинах.И человек таким образом выводит свой пайпал без комиссий. Я оплачиваю за пейпел вмз или $ Так тут проблемка. Він не може отримати на пайпал від роботодавця якщо зареєструеться в Україні. А привязувати свою картку дла проплати через пайпал йому нема змісту бо він не не знайшов способу отримати кошти. Цитата
wmlk Опубліковано 8 листопада, 2015 Опубліковано 8 листопада, 2015 В общем согласен. Придумал еще вариант - найти человека, например тех кто покупаеи технику с али или ибея и продаёт тут и договориться с ним. Я ему пионер + какой-нибудь процер - он мне наличный доллар. Что ещё кроме пионера есть нормальное по выводу валюты для айтишников? Замучался уже с ним ( Paypal менять на вебмани и выводить на долларовую карту привета, снимать 800 баксов в день Цитата
Monti Опубліковано 8 листопада, 2015 Опубліковано 8 листопада, 2015 Paypal менять на вeбмaни и выводить нa доллаpoвyю кaртy привeта, снимaть 800 бaксoв в день Остался вопрос - у кого и какой итоговый процент потерь получится, как считаете? Цитата
Monti Опубліковано 8 листопада, 2015 Опубліковано 8 листопада, 2015 А, вы про пейпал! А как получать пейпал, если я в Украине живу нам же не разрешается. Цитата
wmlk Опубліковано 8 листопада, 2015 Опубліковано 8 листопада, 2015 А, вы про пейпал! А как получать пейпал, если я в Украине живу нам же не разрешается. главное желание, гугл в помощ Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.