Перейти до вмісту

Валентин.

Новачок
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Валентин.

  1. Так тут проблемка. Він не може отримати на пайпал від роботодавця якщо зареєструеться в Україні. А привязувати свою картку дла проплати через пайпал йому нема змісту бо він не не знайшов способу отримати кошти.
  2. Не дуже зрозуміла ваша оферта. Перекладіть на доступну мову. Людині потрібно отримувати гроші на пейпал а українці можуть лише відправляти. А коли захочете українцю відправити то прочитаєте що банановим республікам це не можливо через пайпал . А якщо "регистрация палки США или ЕС" - то навіщо йому ви. Коли він сам зможе прийняти коши і ними розпоряджатись.
  3. Валентин.

    НСМЭП

    Для нового керовництва НБУ НСМЕП це не профільний актив і його позбудуться. Маю великий сумнів що хтось захоче вкладати кошти (котрих і так не хватає) і буде її розвивати. А НБУ він уже не потрібен Найбільше карток у цій системі це працівники НБУ - котрі найближчим часом будуть переведені в інше місце ...
  4. Так як пейпел закритий на прийом у нас то українці в основному реєструють на Америку або Польщу. В інеті є купа інструкцій і описані нюанси. Там треба буде підтверджувати. І при підозрах перепідтвержувати. А брехунів ніде не люблять - і можуть заблокувати рахунок. Їздити нікуди не треба. Привязуєте банківську карту і скидаєте туди. https://www.google.com.ua/search?q=%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%83%D1%87%D0%B8%D1%82%D1%8C+%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%8C%D0%B3%D0%B8+%D0%BD%D0%B0+paypal+%D0%B2+%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D0%B5&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=dIsDVrHUIsjca__ChLgP http://habrahabr.ru/post/182790/
  5. Не позортесь. Серед існуючих paypal сама поширена і зручна. І тарифи приємні. Через те і працюють з нею майже всі. Зайдіть на аліекспрес і дивуйтеся - майже всі працюють з paypal. В європі кожен школяр знає що то таке. Погляньте на їх тарифи. А от з банановими республіками типу України не склалося Європа і гамерика не бажає працювати з недорозвиненими москальскимим сервісами та і передавати їм скани своїх документів при реєстрації. А інші описані методи дорожчі за paypal. Але приймати пока в Україні зась. В інеті є купа статей як обійти. В основному зводиться до реєструвати на країну америка. І підтверджувати. Ваші америкоси можуть вам тут навіть допомогти. Але шахраїв ніхто не любить. Як вичислять - заблокують рахунок. Але купа українців ризикують і працюють при відсутній альтернативі. І ще один нюанс - paypal бере комісії з отримувачів коштів а майже всі решта з відправників.
×