Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 час назад, Leva - 30 сказал:

Я маю на валютних пластикових картках в Пумбі 500$ і 500€. Таким чином я можу знімати валюту з кожної карти 2 рази в місяць. У нас 2 відділення, в одному кладу в іншому забираю. Але касири адекватні тому питань нема.

Це все добре, а фінмон - скільки ви можете так прокрутити? Я у травні заніс туди 62000 грн в еквіваленті і в мене запросили додаткові документи про доходи, і це при тому що у анкеті у мене вказаний офіційний дохід 40000 грн/))

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Подобається 1
Опубліковано
12 часов назад, Leva - 30 сказал:

Наведу пример.  Один клиент покупает белий(минимум 5к в день). Сегодня по 42.20,ему разчитываться за товар, синий ему дорого. Добавляем 20 копеек получаем 42.40 за синий. Или ложишь в Кредо, Пумб, Аваль (белий хлам, 1996-1999) который я покупаю дешевле и на следующий день забираю синий. У нас сегодня максимальный приём белого был 42.13 + 20коп.= 42.33. Райф 42.25. Синий максимально у меня взяли 42.3. У нас некоторые обменки не хотят брать белый и тогда его приносят валютчикам, они  покупают, но дешевле чтобы потом З доплатой поменять на синий. Ну и у меня всегда эмиссия, а это им тоже нравится. 

И финмонитоинг по 5 к в день вами не интересуется? Если вы кладите белый в банки и забираете синий, то скорее всего с карт еще и комиссия должна быть

Опубліковано
2 хвилини назад, Koshechka сказав:

И финмонитоинг по 5 к в день вами не интересуется? Если вы кладите белый в банки и забираете синий, то скорее всего с карт еще и комиссия должна быть

В перечисленных мною банков комиссии нет. 

Опубліковано
3 хвилини назад, asti сказав:

Це все добре, а фінмон - скільки ви можете так прокрутити? Я у травні заніс туди 62000 грн в еквіваленті і в мене запросили додаткові документи про доходи, і це при тому що у анкеті у мене вказаний офіційний дохід 40000 грн/))

Коли перший раз прогнав через Пумб більше 400к. в місяць попросили пояснити звідки кошти. Я сказав поміч батьків. Попросили довідку про пенсію батьків за останні 10 років,надав і питання закрили

Опубліковано
В 27.10.2025 в 12:03, Leva - 30 сказал:

Які страховки, де Ви їх берете? 

Подтверждаю, в Киеве в центральных отделениях только так можно покупать суммы по предзаказу, можешь хоть каждый день , но со страховкой, там такие ушлые кассирши

Опубліковано
39 минут назад, sergeipo сказал:

що відбувається на МБ? Татко наливає всім бажаючим чи короткочасний спад перед черговим поліпшенням?

Завтра стане зрозуміло. Валютники без гривні ледве встиг скинути 1200 по 42,2 більше не взяли))

Опубліковано

Часть банков ,которые ещё вчера продавали "хоть каждый день " на 400т , неожиданно стали отказывать в продаже "потому что вы вчера покупали ",а лимит 400т это не дневной ,а месячный. 

Или дайте справку о доходах или придёте в следующем месяце.😂 Не стану называть какие банки ,а то они копируют друг друга и начнут так везде делать.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...