Перейти до змісту

Каким будет курс 01.09.2026?  

99 проголосували

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.09.2026? (голосование будет закрыто 15 августа)

• Менее 42,00
    • 42,00-43,00
      0
    • 43,00-43,50
      0
    • 43,50-44,00
      0
    • 44,00-44,40
    • 44,40-44,70
    • 44,70-45,00
    • 45,00-45,30
    • 45,30-45,60
    • 45,60-46,00
    • 46,00-47,00
      0
    • Более 47,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 годин назад, C_Сергей сказав:

Айяяй.. Що робиться?😀

Screenshot_2026-08-20-13-55-01-892_com.android.chrome.jpg

Робиться те ,що я пишу тут роками розпинаючись, що поки Андрій керує,то гривня в пріорітеті. p.s. копати потрібно глибше ,і розуміти людину не просто візуально ,в даному випадку голову НБУ,а аналізувати що вона говорить і як ,не просто популізькими словами ,а вчинками і діями,які спрямовані не просто на те як у більшості чиновників,просто всидіти у кріслі і збагатить,а є щось вище  цього,це ввійти в історію ,виконати мету ,ціль,мрію,лишити слід після себе,називайте як хочете.Я особисто це зрозумів від коли ця людина сіла у крісло ,і повірив ,і нежалкую ,самі знаєте чому.......

• Дякую 2
  • Хаха 6
  • Не подобається 3
Опубліковано
11 годин назад, lutsak.oleg@ukr.net сказав:

Робиться те ,що я пишу тут роками розпинаючись, що поки Андрій керує,то гривня в пріорітеті. p.s. копати потрібно глибше ,і розуміти людину не просто візуально ,в даному випадку голову НБУ,а аналізувати що вона говорить і як ,не просто популізькими словами ,а вчинками і діями,які спрямовані не просто на те як у більшості чиновників,просто всидіти у кріслі і збагатить,а є щось вище  цього,це ввійти в історію ,виконати мету ,ціль,мрію,лишити слід після себе,називайте як хочете.Я особисто це зрозумів від коли ця людина сіла у крісло ,і повірив ,і нежалкую ,самі знаєте чому.......

Я тебе коротко скажу Олег,чтобы много не говорить,Пышный безпредельщик,за его спиной такие прокручивают манипуляции ...и чтобы он не не знал этого,не верю!!! 

• Дякую 1
  • Хаха 1
  • Подобається 3
Опубліковано
В 19.08.2026 в 19:57, RiK сказав:

Цікаво буде поспостерігати завтра за міжбанком у світлі теорії "таргетування курсу євро"

Нічого цікавого. Пливемо по течії

Опубліковано (змінено)

На сейчас самая острая проблема - в финансировании от "партнёров"

Прошло 8 месяцев текущего года, а денег пришло только 1/4 от обещанного на год 

Причины перечислять не буду. Они в основном политические и военные.

Дефицит бюджета растёт всё активнее 

Поэтому правительство будет вынуждено идти на девальвацию гривны, либо выполнять требования кредиторов. А выполнять эти требования сильно не хочется. Либо искать деньги где-то ещё. Только кто ж их сейчас даст... Поднимать налоги внутри, тоже не вариант 

Так что, картина маслом 

Змінено користувачем Digger
Опубліковано
1 час назад, Digger сказал:

На сейчас самая острая проблема - в финансировании от "партнёров"

Прошло 8 месяцев текущего года, а денег пришло только 1/4 от обещанного на год 

Буду признателен за конкретные цифры, а за ссылки на источники - бесконечно благодарен. А то как-то "на пальцах"... 
P.S. А какие там требования кредиторов, которые выполнять силььно не хочется? 

Опубліковано
20 хвилин назад, Mozart сказав:

Буду признателен за конкретные цифры, а за ссылки на источники

21 хвилину назад, Mozart сказав:

а за ссылки на источники

Зранку Бортнік віщав.... практично слово в слово)

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...