Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Что с межбанком? За пол-дня доллар подорожал более чем на 50 копеек -- это похоже на панику, фактически с низа коридора 23-24 уже дошли до верха. Я ожидал некоторой коррекции после вчерашнего усиления гривны, но не такого же.

Опубліковано

Мені як дилетанту (якщо ще можна назвати дилетантом людину, яка вже пів-року читає цю тему  :D ) здається, що всі ці качелі - це як при їзді на велосипеді ми повертаємо кермо то вправо то вліво на невеликі амплітуди. Якби ми цього не робили - нам би не вдалось втримати рівновагу при їзді і ми б неодмінно гепнулись би. Точно так само і Регулятор вручну коливаючи курс вводить нас в оману, не дає нам отямитись. Звісно, кожен раз після кожного такого коливання гривня потрохи знецінюється, але не так стрімко якби цих коливань не було взагалі. Стряхнули, гривня трохи знецінилась, більш-меньш вирівнялись і поїхали далі до наступного коливання. Отака тактика НБУ... (ІМХО)

Опубліковано

Обоснуйте почему?

К Адаму Смиту.  Читая последние тексты АС у меня сложилось впечатление,что пишет другой человек ( это не вникая в смысл написанного). Обороты речи,агрессивность. Я не криминалист - лингвист (или как там это называется) , но это бросилось в глаза. Позже,читая отзывы на АС,заметил,что не один я обратил внимание на эти изменения.

По содержанию - если кратко - разворот позиции АС на 180 градусов и все сверхоптимистично ( ну,это ИМХО к содержанию)

Опубліковано (змінено)

Киев, обменные киоски возле м. Петровка, 24.6 - 24.95 ( продажа -5 коп от  вчера)  3-й день на одном месте топчется.

Змінено користувачем Mekazukato
Опубліковано (змінено)

Киев, Петровка, киоски: 24.70 - 25.0

Киев, обменные киоски: 24.6 - 25.0, совпадает с вчерашним.

Киев, обменные киоски возле м. Петровка, 24.6 - 24.95 ( продажа -5 коп от вчера) 3-й день на одном месте топчется.

Снова позволю себе напомнить Вам что есть ветка "Обмен валют в Киеве".:-) Змінено користувачем Заяц

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...