Перейти до змісту

Оцінити цю тему:

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
24 минуты назад, Mozart сказал:

Вышли протоколы FOMC. "Обеспокоенность низкой инфляцией", бла-бла-бла ... и доллар опять летит в пропасть. На евро/долларе выглядит это так:

eur_usd_160817_1.jpg.11e9354e24392c0095c6dd6c936f2236.jpg

На Д1 видно , что сегодня опять ходили ниже ЕМА21 (голубая). Но день, похоже, закроем "белым молотом". А раз так, то завтра есть все шансы сходить выше 1,18... в район 1,1840 для начала... А там будет видно.

А вы чинко линию куда дели , или вы ей не пользуетесь ?

Опубліковано (змінено)
36 минут назад, Mozart сказал:

Кратко о евро/долларе

Если я пишу, что "есть шансы сходить выше 1,18" - то это не значит, что завтра 100% будет выше. Это значит, что на момент восходящий тренд в силе и не сломан. Делаю акцент для любителей позубоскалить.

Не могу понять,  а разве в последнем предложении Не вы написали слово "завтра" ,  вот здесь :

" А раз так, то завтра есть все шансы сходить выше 1,18... в район 1,1840 для начала... А там будет видно." (с)

Я запутан. :blush:

Змінено користувачем gosha
Опубліковано
11 час назад, Боб Губка сказал:

Про цю місячну хмару я писав ще декілька місяців тому,поки що її нижній край стримує пару,заодно,як вище писав колега Моцарт,йде розгрузка перекупленості,тому думаю що протягом місяця чи навіть двох пара буде закриватись акурат під хмарою(волчком),надалі пара прослідує до верхнього краю хмари(на той час 1.246--1.254),де буде знову короткострокова зупинка "на озирнутись",кінцева мета подорожі 1.52,а можливо і вище.Да і ще,прогнози роблю не користі ради,додаткового заробітку та слави не потребую,буду радий що хоча б комусь це буде корисно.

Очень сильно сомневаюсь) конечная цель поездки в среднесроке (конец года) диапазон 1,03-06, экономика штатов выдает лучшую статистику за крайние годы, повышение ставок, для меня вообще этот развод с ростом евро не понятен) 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...