Перейти до змісту

Оцінити цю тему:

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 07.06.2018 в 09:54, Rector сказал:

AUDUSD  Главное чтобы доллар не подвел :) (нужен сильный бакс)
AEDJcvvy

Доллар красавчик, имеет все пары со всех сторон :)  Цель по флагу почти сделана

Опубліковано
25 минут назад, Twin сказал:

Я знаю, це питання було більше адресоване до автора гілки..;)

У евро не так много времени, чтобы полноценно уйти вниз. Я уже писал об этом. Максимум, до ноября. 
Как только отменят QE, евро полетит вверх. И не помогут даже повышения ставки ФРС США, они уже учтены в цене.

Опубліковано
6 минут назад, Mozart сказал:

У евро не так много времени, чтобы полноценно уйти вниз. Я уже писал об этом. Максимум, до ноября. 
Как только отменят QE, евро полетит вверх. И не помогут даже повышения ставки ФРС США, они уже учтены в цене.

А хіба QE не продовжили до кінця грудня?

Опубліковано
4 минуты назад, Twin сказал:

А хіба QE не продовжили до кінця грудня?

До декабря, конкретная дата окончания не называлась вроде. Но это ж не тумблер, которым свет включили - и все... Там все сложнее. 
Народ начнет фиксироваться раньше (в смысле - покупать дешевый евро).

Опубліковано
10 минут назад, Mozart сказал:

Хотел у Вас уточнить, а если при этом индекс доллара будет выше 100 ( в связи  с сокращением баланса ФРС  ) что будет с Евро ?

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...