Wall 301 Опубліковано: 14 листопада, 2018 5 часов назад, Mozart сказал: Максимум, куда сейчас могут отскочить, - это ЕМА21 голубая - 1,1387, Можливий шлях до низу по Вульфу. 1 2 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wall 301 Опубліковано: 14 листопада, 2018 2 часа назад, Wall сказал: Можливий шлях до низу по Вульфу. ТС каже продавай 1 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Боб Губка 6 828 Опубліковано: 14 листопада, 2018 Відпрацювали фігуру голова-плечі,яку провтикали всі,в тому числі і я,випав з колії,були причини.Тепер маємо рухатись вверх,потрібно розібратись наскільки. 3 4 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Боб Губка 6 828 Опубліковано: 14 листопада, 2018 На порозі грандіозного шухера,затягують і вибивають з євро з останніх сил.3-и спроби злому тренду вже було,4-а буде фатальною. 1 5 2 4 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wall 301 Опубліковано: 14 листопада, 2018 1 час назад, Боб Губка сказал: Відпрацювали фігуру голова-плечі,яку провтикали всі,в тому числі і я, Як на мене то це не голова-плечі, 1.Зазвичай фігура на вершині тренда, займає 1/3 тренда, а не сама складає тренд. 2. Лінія шиї іде в напрямку тренда 3. Відпрацювання фігури вважається висота від голови до лінії шиї. Це лише мої скромні спостереження. 1 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Боб Губка 6 828 Опубліковано: 14 листопада, 2018 1 час назад, Wall сказал: Як на мене то це не голова-плечі, 1.Зазвичай фігура на вершині тренда, займає 1/3 тренда, а не сама складає тренд. 2. Лінія шиї іде в напрямку тренда 3. Відпрацювання фігури вважається висота від голови до лінії шиї. Це лише мої скромні спостереження. Дякую за зауваження,колега,та як на мене,на графіку класична голова-плечі,не бачу сенсу її докладно розбирати,так як це нам нічого не дасть,потрібно було підмічати в зоні голови-шиї,для хоч якогось заробітку,а так--пізно пити боржомі. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wall 301 Опубліковано: 15 листопада, 2018 10 часов назад, Боб Губка сказал: Дякую за зауваження,колега, Це не зауваження, лише мої спостереження. 10 часов назад, Боб Губка сказал: потрібно було підмічати в зоні голови-шиї,для хоч якогось заробітку, Там мій любимий Вульф малювався. 10 часов назад, Боб Губка сказал: а так--пізно пити боржомі. Може ще й не пізно, на Н4 перемалював 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 669 395 Опубліковано: 16 листопада, 2018 Ну что, на дневном графике EUR/USD - четвертая бычья (белая) свеча подряд: На моем шаблоне - белые свечи "пустотелые" (т.е. одним контуром обозначены), а черные - "заполненные", думаю, все уже привыкли и не путаются. Итак, для того, чтобы "быки" по евро чуть повеселели, надо бы пощупать ЕМА21 (голубая), она у нас сегодня на 1,1379. А в идеале - закрыть день выше нее. Ну, второе - это как получится, а пощупать - надо бы... В крайнем случае, дать вверх шип, тенью пощупать... 4 14 20 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 669 395 Опубліковано: 16 листопада, 2018 Получил несколько вопросов, ЧТО я думаю по поводу фунта. Я так понимаю, интересует именно "кабель", т.е. пара GBP/USD. Взглянем на Д1: Вчера мы наблюдали красивый полет вниз на 3 фигуры (если точно, то на 306 пунктов). Сегодня мы видим откат вверх. Это обычная пятничная фиксация + просто фиксация после сильного движения... Поддержка, как и прежде, на месячном уровне Мюррея 1,2695. Т.е. ниже пробиться будет сложно. А вот сопротивление - район следующего уровня Мюррея 1,2939. Вот туда вполне можно прогуляться, если доллар опять "придавят". Не забываем, что не только фунт может падать... 2 6 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 669 395 Опубліковано: 16 листопада, 2018 5 часов назад, Mozart сказал: Итак, для того, чтобы "быки" по евро чуть повеселели, надо бы пощупать ЕМА21 (голубая), она у нас сегодня на 1,1379. А в идеале - закрыть день выше нее. Ну, второе - это как получится, а пощупать - надо бы... В крайнем случае, дать вверх шип, тенью пощупать... Уже щупаем: И пока я скринил, писал - уже поднялись и выше, текущий дневной максимум (на 16:01) - 1,1391 1 11 13 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах