dimox 2 574 Опубліковано: 28 липня, 2022 (змінено) ВВП США во II кв упал на 0,9%, Ожидание +0,5% 2 квартала падения. в учебниках такое зовут рецессией. приехали Змінено 28 липня, 2022 користувачем dimox 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай Васильевич 8 Опубліковано: 28 липня, 2022 Я так понимаю "заседание" продолжается. Хотелось бы наконец услышать авторитетное мнение Моцарта по текущим событиям и прогноз. Маэстро! Вас заждались! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 28 липня, 2022 59 хвилин тому, Николай Васильевич сказав: Я так понимаю "заседание" продолжается. Хотелось бы наконец услышать авторитетное мнение Моцарта по текущим событиям и прогноз. Маэстро! Вас заждались! Маестро зараз пише тільки в платній гільці Форекс. Дозволю собі спрогнозувати подальший рух пари євро/долар. На малюнку нижче намалював схематично. Якщо проб'ємо ЕМА 21 на Д1,яка зараз залізобетонно стримує євро від росту, протестуємо 1,0340 і вже після цього підемо шукати нове дно. P.S. Дана інформація сугубо ІМХО і не варто її сприймати як інструкцію до дій 3 12 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
D.M. 227 Опубліковано: 7 серпня, 2022 для кросса EUR/USD в районе условно 0,90 есть ли предпосылки на середину сентября? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 922 Опубліковано: 7 серпня, 2022 28.07.2022 в 20:37, FredJr сказал: Маестро зараз пише тільки в платній гільці Форекс. Дозволю собі спрогнозувати подальший рух пари євро/долар. На малюнку нижче намалював схематично. Якщо проб'ємо ЕМА 21 на Д1,яка зараз залізобетонно стримує євро від росту, протестуємо 1,0340 і вже після цього підемо шукати нове дно. P.S. Дана інформація сугубо ІМХО і не варто її сприймати як інструкцію до дій Все, как по книге, браво! Рад Вас видеть вообще и в данной ветке в частности... 1 4 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 9 серпня, 2022 Трішки обновлю інфо по EUR/USD. По-перше дякую маестро, що помітив мій скромний пост) По-друге я не впевнений, що спроби піти вверх на даному етапі в євро закінчились, хоча видно як йому важко це робити, навіть коли долар падає (читай корекція) євро все одно саме слабше на це реагує. Найближчі цілі незмінні, на графіку видно наскільки ЕМА 21 на Д1 виявилася незламною. Як щось нове побачу - обов'язково поділюсь. P.S. Там хтось вище задав питання щодо курсу 0,90 в вересні... ну точно не цього року, тут ще 1,00 треба пробити. 4 11 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
йцукен 1 130 Опубліковано: 9 серпня, 2022 44 минуты назад, FredJr сказал: По-друге я не впевнений, що спроби піти вверх на даному етапі в євро закінчились Завтра покажет Согласно вашей раскладке, 50% сделали и ждем новый импульс вниз. Еще не все ужасы прошли. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimox 2 574 Опубліковано: 10 серпня, 2022 17 часов назад, FredJr сказал: Найближчі цілі незмінні, на графіку видно наскільки ЕМА 21 на Д1 виявилася незламною. Як щось нове побачу - обов'язково поділюсь. кажись бодро поскакали на этом 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 10 серпня, 2022 1 хвилину тому, dimox сказав: кажись бодро поскакали на этом Так і є, на статистиці долар просів, не думаю що це надовго. Євро все таки відпрацювало 1,0340 , ось тепер можна йти вниз. 3 4 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 12 серпня, 2022 Невеликий апдейт. Євро все таки протестувало 1,0340 і тепер вже з чистою совістю може пробувати йти вниз:). Не скажу, що вниз йти буде легко і просто, статистика з штатів цього тижня не дуже.... Загалом можливо ми знайдемо якийсь коридор і будемо в ньому бовтатися до засідань ЕЦБ і ФРС. На тижневому графіку поки нічого цікавого не бачу, зараз там боряться з рівнем Мюррея 1,0253, але закриють на 1 пункт вище чи нижче ролі не грає. На місячний дивитися рано. 1 18 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах