FredJr 2 754 Опубліковано: 4 квітня, 2023 При підході до рівня 1,0930 хтось активно продає, якщо глянути трохи назад, то і при поході на 1,1032 тут також застрягли на кілька днів і тільки під засідання ФРС пробили, цікаво чи зараз без засідань зможуть це зробити... Можливо бикам доведеться взяти паузу, щоб набратися сил, спостерігаємо за цим рівнем. 3 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 5 квітня, 2023 Доброго ранку! Рівень 1,0930 змогли пройти і без ФРС, там трохи статистика з штатів допомогла, але це вже історія. Тепер питання до 1,1032 підійдемо ще цього тижня чи трохи пізніше. В любому випадку я не думаю, що 1,1032 з першого разу получиться пройти і взагалі, нам би якусь нормальну корекцію. Ну і нагадаю - завтра, а особливо після завтра інтенсивність торгів буде падати... 7 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 6 квітня, 2023 Доброго ранку! Ну нарешті є якась спроба корекції. Якщо нам пощастить, то опустимось до ЕМА21 на Д1 (1,0807 на даний момент), а якщо дуже пощастить, то до сигналу на купівлю, він зараз якраз на рівні 1,0742. Індекс долара до речі тримається, рівень 101 не пройшли. Загалом не раджу заходити в шорт, а краще шукати точки входу в лонг. 9 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 6 квітня, 2023 Громадяни в шортах вийшли, йдемо далі) 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
InGodWeTrust 3 229 Опубліковано: 6 квітня, 2023 (змінено) В формате недель я бы предпочел искать зону продаж евро внутри синего прямоуг-ка, По своей стратегии и покупать уже не вижу для себя смысла но и продавать рано Змінено 6 квітня, 2023 користувачем InGodWeTrust 1 5 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 6 квітня, 2023 3 хвилини тому, InGodWeTrust сказав: В формате недель я бы предпочел искать зону продаж евро внутри синего прямоуг-ка, По своей стратегии и покупать уже не вижу для себя смысла но и продавать рано Абсолютно з Вами згоден, зараз купляти вже пізно, продавати рано, от від нашого річного максимуму можна продавати, а купляти пунктів на 200 нижче 4 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 7 квітня, 2023 (змінено) Доброго ранку! Вчора майже весь день гуляли в діапазоні 30 пунктів, тільки під вечір трохи його розширили, але потім повернулись в нього. Сьогодні до виходу пейролів мабуть буде ще нудніше. Та і з їхнім виходом не знаю чи щось суттєво зміниться. Чекаємо закриття тижня і вже завтра поговоримо, що нам говорить графік на W1. Змінено 7 квітня, 2023 користувачем FredJr 4 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 9 квітня, 2023 Доброго дня! Закінчився тиждень і можна зробити деякі висновки. Спочатку глянемо на D1 , не варто сильно звертати увагу на торгівлю в останні дні тижня, але все таки бачимо, що бикам потрібно набратися сил, не вийшло зразу дістати до річного максимуму. В цьому немає нічого критичного, корекції під час росту мусять бути. На днях найближчна ціль внизу це ЕМА21, я її обвів. На тижневому графіку бачимо вже 3 підряд білі свічки з довгими верхніми тінями, тобто це дається важковато. Тут би протестувати зверху діапазон між ЕМА89 і ЕМА100 ( 1,0785-1,0828) і після цього продовжити похід вверх. Але є в мене таке відчуття, перед корекцією бики таки захочуть протестувати річний максимум і тільки після цього на корекцію. В понеділок , до речі, торги теж будуть доволі в'ялі, народ ще буде святкувати Великдень. Якось так. Загалом давно назріла корекція, але коли ми на неї підемо поки важко сказати. 7 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 10 квітня, 2023 Доброго дня! Все таки американці вирішили поки Європа святкує піти на корекцію (яку я так чекав). До першої цілі вже менше 20 пунктів. Слідкуємо, яка буде реакція при підході до ЕМА21 на днях і рівня 1,0800, чомусь мені здається нижче цього рівня буде складно піти. 3 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 11 квітня, 2023 Доброго ранку! Нажаль поки про нормальну корекцію залишається тільки мріяти, не дійшли навіть до ЕМА21 на Д1. Але там на Н4 доволі цікава картина, думаю спроба вниз ще сьогодні буде. 2 6 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах