C_Сергей 9 Опубліковано: 12 липня, 2023 10.07.2023 в 10:52, FredJr сказал: основна ціль це район 1,1075-1,1095, ось тут медведі будуть чинити сильний спротив Добрий вечір! 1,1095 пройшли вже? 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 12 липня, 2023 32 хвилини тому, C_Сергей сказав: Добрий вечір! 1,1095 пройшли вже? Ні, це тижневий рівень і зразу за ним місячний 1,1140, медведі ще не сказали своє слово. На мою скромну думку після проходження місячної ЕМА55 (1,1140) нам відкривається пряма дорога на 1,17, там більше серйозних рівнів немає до цієї цілі. І знову ж таки, на мою скромну думку тиждень закриємо під ЕМА200 (1,1070 тижневою). Народ ви повинні розуміти, що коли я кажу відкривається дорога на 1,17, це не означає що ми за 2 дні туди дійдемо, ні, завжди є якісь відкати, корекції і т.д. і це займе кілька місяців. Повторюю медведі будуть боротися. 4 8 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Flexvin20006 211 Опубліковано: 13 липня, 2023 Підкажіть, коли євро дійде 1,17 воно затримається на деякий час на цих позначках, чи буде прокол і каменем вниз? Дякую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bill Pounds 463 Опубліковано: 13 липня, 2023 9 minutes ago, Flexvin20006 said: Підкажіть, коли євро дійде 1,17 воно затримається на деякий час на цих позначках, чи буде прокол і каменем вниз? Дякую. Цього не знає жоден. Але росту без відкатів не буває, глобально Евро дивиться у гору, і буде рости, але цей шлях не буде рівною дорогою тільки у гору. Я б сказав що ми зараз дуже близько до локального максимуму. 5 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Leva - 30 552 Опубліковано: 13 липня, 2023 Цікаве кіно, якому ніхто неможе дати пояснення. Цікаво коли буде стоп-кадр? 🤔 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 14 липня, 2023 Бажаю доброго ранку усім! Те, що зараз відбувається пояснити не можливо, це повтор листопад-грудень 2022 року, коли євро просто росло. Так я говорив, що євро має дістатися до 1,17, але ж не так... Загалом корекція буде, але максимум на, що можна розраховувати це 1,0986, і то це ще дуже сильно залежить від засідань ФРС і ЄЦБ в кінці місяця. Мені страшно уявити, що буде якщо ФРС не підніме ставку, а ЄЦБ підніме... Поки все 2 3 1 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+InGodWeTrust 3 229 Опубліковано: 14 липня, 2023 поднимет может быть ноябрь декабрь, я так думаю, Но - если что я не разбираюсь, не обращайте внимание я ведь только учусь 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tip_Top 1 168 Опубліковано: 14 липня, 2023 8 часов назад, FredJr сказал: Бажаю доброго ранку усім! Те, що зараз відбувається пояснити не можливо, це повтор листопад-грудень 2022 року, коли євро просто росло. Так я говорив, що євро має дістатися до 1,17, але ж не так... Загалом корекція буде, але максимум на, що можна розраховувати це 1,0986, і то це ще дуже сильно залежить від засідань ФРС і ЄЦБ в кінці місяця. Мені страшно уявити, що буде якщо ФРС не підніме ставку, а ЄЦБ підніме... Поки все Это то что я Вам давно писал, в терминале Вы видите лишь иллюзию прогнозирования. 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Modestus 4 163 Опубліковано: 27 липня, 2023 Сегодня после 20-00 японская иена резко укрепилась во всех валютных парах. Похоже, что на рынке инсайд о планах Банка Японии, который заседает завтра. Неужели откажутся от отрицательной процентной ставки? 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimox 2 574 Опубліковано: 28 липня, 2023 14.07.2023 в 09:12, FredJr сказал: Бажаю доброго ранку усім! Те, що зараз відбувається пояснити не можливо, це повтор листопад-грудень 2022 року, коли євро просто росло. Так я говорив, що євро має дістатися до 1,17, але ж не так... Загалом корекція буде, але максимум на, що можна розраховувати це 1,0986, і то це ще дуже сильно залежить від засідань ФРС і ЄЦБ в кінці місяця. Мені страшно уявити, що буде якщо ФРС не підніме ставку, а ЄЦБ підніме... Поки все Итак, ставки подняли синхронно Но по отчетам в США веселее. мы уже увидели 1,095 😉 По ставке США еще могут оторваться в сентябре Каково мнение форумчан - до 1,06 еще дотянемся в этом квартале/полугодии? 1 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах