Flexvin20006 211 Опубліковано: 25 вересня, 2023 6 часов назад, йцукен сказал: Рано. Вангую, что еще 2 недели минимум будем идти вниз. Времена лихие, непростые А я думаю до декабря, января будет падать, а потом начнёт рости. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 25 вересня, 2023 Доброго дня народ! На Д1 графіку чітко видно низхідний канал по євро, в якому ми вже доволі давно, але думаю стало помітно, що вниз йти все важче. Медведі все ще намагаються дістати рівень Фібо 38,2 і думаю в планах закріпитися під цим рівнем, хоча якось не дуже віриться. Загалом медведі ще не закінчили свій похід вниз тому слідкуємо і намагаємось не прогавити момент коли почнеться корекція (розворот), а вона точно буде. 1 8 1 3 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gosha 1 822 Опубліковано: 25 вересня, 2023 10 часов назад, FredJr сказал: Доброго дня народ! На Д1 графіку чітко видно низхідний канал по євро, в якому ми вже доволі давно, але думаю стало помітно, що вниз йти все важче. Медведі все ще намагаються дістати рівень Фібо 38,2 і думаю в планах закріпитися під цим рівнем, хоча якось не дуже віриться. Медведь силён как никогда, сегодня пощупали 1,0575..... Далі буде... 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tip_Top 1 168 Опубліковано: 25 вересня, 2023 9 часов назад, Flexvin20006 сказал: Я постоянно подкупаю. А зачем?)) 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 26 вересня, 2023 11 година тому, gosha сказав: Медведь силён как никогда, сегодня пощупали 1,0575..... Далі буде... Я б сказав зараз момент істини для євро і для долара. DXY підійшов до важливого рівня, після проходження якого там ще можна рости і рости. І так само євро топчеться на відкаті 38,2, тобто якщо вдасться закріпитися нижче, хоча б на тижнях, то можна говорити, що висхідний тренд закінчився ( так так, тільки тепер почалась реальна спроба зламати висхідний тренд). 6 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gosha 1 822 Опубліковано: 26 вересня, 2023 (змінено) 1 час назад, FredJr сказал: . І так само євро топчеться на відкаті 38,2, тобто якщо вдасться закріпитися нижче, хоча б на тижнях, то можна говорити, що висхідний тренд закінчився ( так так, тільки тепер почалась реальна спроба зламати висхідний тренд). Для меня восхожящий тренд закончился уже давно, поэтому было решение продать Евру. Теперь жду конца нисходящего тренда для откупа. Евра сыпется уже как одиннадцатую неделю подряд, а у Вас ещё тренд восходящий.... Я запутан, перепутан. Змінено 26 вересня, 2023 користувачем gosha 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 252 Опубліковано: 26 вересня, 2023 3 часа назад, gosha сказал: Для меня восхожящий тренд закончился уже давно, поэтому было решение продать Евру. Теперь жду конца нисходящего тренда для откупа. Евра сыпется уже как одиннадцатую неделю подряд, а у Вас ещё тренд восходящий.... Я запутан, перепутан. А де пруф виходу з євро, давно) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gosha 1 822 Опубліковано: 26 вересня, 2023 10 часов назад, Twin сказал: А де пруф виходу з євро, давно) То информация для сИкретных чатов)))..... Хотя читая внимательно мои посты, бывалые уже догадались когда был выход. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 26 вересня, 2023 3 години тому, gosha сказав: Для меня восхожящий тренд закончился уже давно, поэтому было решение продать Евру. Теперь жду конца нисходящего тренда для откупа. Евра сыпется уже как одиннадцатую неделю подряд, а у Вас ещё тренд восходящий.... Я запутан, перепутан. А Ви хотіли, щоб все було легко і просто?) Особисто я шукаю де б в бай зайти, мабуть десь в діапазоні від 1,0482 до 1,0515 було б ідеально, але чи дадуть... 3 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gosha 1 822 Опубліковано: 26 вересня, 2023 (змінено) 36 минут назад, FredJr сказал: А Ви хотіли, щоб все було легко і просто?) Особисто я шукаю де б в бай зайти, мабуть десь в діапазоні від 1,0482 до 1,0515 було б ідеально, але чи дадуть... Я просто понять хотел почему у Вас ещё досихпор восходящий тренд (наверное это действительно не легко и не просто). ..... Мне для того чтобы встать в бай , нужно сначала продать, чтобы было за что купить. .... То виртуально можно покупать ничего не продавши. Ждать какой-то цифри для покупки не вижу смысла , мне больше нравится плыть по течению, а когда направление течения меняется быстро пересаживаться в другую лодку . ..... Как-то так у меня. Змінено 26 вересня, 2023 користувачем gosha 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах