Farr 6 Опубліковано: 11 червня, 2012 (змінено) Мне кажется... или Vikin вроде ждал 1.41 в течение месяца? Освежите кто-нибудь мою память, плиз... а то от жары мозги плавятся. Маестро мої"скудні пізнання" вказують, що можливий "вискок" за 1,40 але не зараз а осінню.... ближче до 20-х чисел вересня 2012. ИМХО ...... ЦЕ МОЄ ИМХо(своя система) Але хто не помиляється ьой не п"є "CRYSTAL" Кожен дає свій прогноз, на то і форум..... Дальше буду до 20 вересня 2012 лише читачем*(надіюсь).......................(дані станом на 00=00 12/06/2012) Змінено 12 червня, 2012 користувачем Farr Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON1976 44 Опубліковано: 12 червня, 2012 Я чет не пойму зачем ждать 1,22 если там явно 1,19 как и "планувалось" 1,22 энто моя ну очень старая цель но судя по графикам уже не актуальна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON1976 44 Опубліковано: 12 червня, 2012 (змінено) Не-не, то он на Минфине писал про 1.4х в течении месяца, дело было в Мае. http://minfin.com.ua...ncy/#com1216128 Разъясните кстати vikin это человек у которого есть доступ к хрустальному шару ??? Потому как я вижу что у его кратких прогнозов есть много "идолопоклонников" Змінено 12 червня, 2012 користувачем DIMON1976 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість фома Опубліковано: 12 червня, 2012 нашел интересный график интересно получается на правильность не претендую но я бы так сказал уточнение на D1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість фома Опубліковано: 12 червня, 2012 1.2 1,22 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість фома Опубліковано: 12 червня, 2012 Разъясните кстати vikin это человек у которого есть доступ к хрустальному шару ??? Потому как я вижу что у его кратких прогнозов есть много "идолопоклонников" судя по тому сколько он ждет вверх шар замутнился он еще не раз поменяет прогноз ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість фома Опубліковано: 12 червня, 2012 Я чет не пойму зачем ждать 1,22 если там явно 1,19 как и "планувалось" 1,22 энто моя ну очень старая цель но судя по графикам уже не актуальна потому что от 1,22 на 1,32 - неплохой расклад - а уже оттуда но то уже будет другая история с грустным концом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість фома Опубліковано: 12 червня, 2012 (змінено) 1,19 могут пробить но 1,45 тоже будет Змінено 12 червня, 2012 користувачем фома Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
python 29 Опубліковано: 12 червня, 2012 Разъясните кстати vikin это человек у которого есть доступ к хрустальному шару ??? Потому как я вижу что у его кратких прогнозов есть много "идолопоклонников" Во времена 2008-2009-ых точно так же кратко давал своё видение по движению бакса/гривны/рубля, на сколько помню результативно было и среди бездны предсказаний других особей явно выигрышно смотрелся. Может народ подкупает краткость и отсутствие графиков да и вообще каких бы то ни было объяснений. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mob86 32 Опубліковано: 12 червня, 2012 Прогноз практически отработан,надо думать дальше!! 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах