Перейти до вмісту

Оцініть цю тему:

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
14 години тому, gosha сказав:

Поднятие ставки ФРС в марте на 0% или 0,5% не верю......  Думаю поднимут ставку 0,25% без шума и пыли. ...... :beach:

На даний момент закладають 80% ймовірність підняття на 25 пунктів, я теж не вірю в 0, Пауел цього не допустить.

Опубліковано:
3 часа назад, FredJr сказал:

Середньострокові прогнози за день до виходу ставки ЄЦБ? Ну гаразд....

пару дней можно и подождать - не вопрос)

интересно условно говоря весна-лето

Опубліковано:
5 хвилин тому, Twin сказав:

Нижче 1,06 не підемо?

Важке питання, але думаю день закриємо вище 1,06, мабуть навіть вище 1,0660, американці відкуплять таке Євро, в них там також на премаркеті банки червоніють

Опубліковано: (змінено)
14 минут назад, Twin сказал:

Нижче 1,06 не підемо?

На 4х часах думаю сложно будет погрузиться ниже , также и сложно на днях подняться выше 1.075. Опять же на это нужно время чтоб подняться выше 

Змінено користувачем InGodWeTrust
Опубліковано:
44 хвилини тому, Tip_Top сказав:

Пишут что больше всего в данный момент проблем у CREDIT SUISSE, есть вероятность дефолта. 

В них з понеділка проблеми найбільші, Юнікредіт після них йде

Тепер цікаво як завтра ставку піднімуть, в Пауела яйці є, він однозначно підніме, а от Лагард завжди була ні риба ні мясо, може вчудити