Twin 12 256 Опубліковано: 20 вересня, 2023 Якщо ПБ мені завтра видасть білі, а я замовив на завтра), то візьму і прямим ходом на опт, здам по чому буде... 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
200314 3 248 Опубліковано: 20 вересня, 2023 20 минут назад, Twin сказал: Якщо ПБ мені завтра видасть білі, а я замовив на завтра), то візьму і прямим ходом на опт, здам по чому буде... Здорова думка, все-одно виграєте, і почнете прокручувати по новому колу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 873 Опубліковано: 21 вересня, 2023 Последние три месяца из-за вот таких приколов перестал иметь дело с Приватом. Реально не хочется тратить нервы и играть в рулетку "Что выдадут". По крайней мере, в других банках если и дают "белый", то можно выбрать нормального качества, который потом возьмут на любом опте. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexM 257 Опубліковано: 21 вересня, 2023 пжл киньте ссылку на тему про обмен на 50к, чето потерялась в закладках, или гугл не синхронизирует зараза закладки на другой комп... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DarkPassenger 98 Опубліковано: 21 вересня, 2023 18 минут назад, AlexM сказал: пжл киньте ссылку на тему про обмен на 50к, чето потерялась в закладках, или гугл не синхронизирует зараза закладки на другой комп... https://kurs.com.ua/forums/topic/5432-onlain-prodazha-valjuti-bankami-na-kartu-50k/ 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 21 вересня, 2023 ПБ таки видав біляк 06 стан нового, такий привезли кажуть, можете відмовитись ...) 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 873 Опубліковано: 21 вересня, 2023 42 минуты назад, Twin сказал: ПБ таки видав біляк 06 стан нового, такий привезли кажуть, можете відмовитись ...) Приват? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 21 вересня, 2023 54 минуты назад, Mozart сказал: Приват? Так 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ozon1 2 202 Опубліковано: 21 вересня, 2023 в п'ятницю знімали шо є (1000) новими і хвостик дрібними - старими Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 873 Опубліковано: 22 вересня, 2023 12 часов назад, ozon1 сказал: в п'ятницю знімали шо є (1000) новими і хвостик дрібними - старими Де знімали? Місто, банк... ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах