AaronSky 68 514 Опубліковано: 20 грудня, 2023 4 часа назад, parti сказал: Це тільки для нових клієнтів? Новий клієнт як визначається? 5 років не мати депозити в них 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Azarro 459 Опубліковано: 21 грудня, 2023 Кто то знает, что за акция такая? У переходит просто на оформление онлайн. Можно по 37,7 купить или там что-то интересней? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
parti 46 Опубліковано: 21 грудня, 2023 1 час назад, Azarro сказал: Кто то знает, что за акция такая? У переходит просто на оформление онлайн. Можно по 37,7 купить или там что-то интересней? По 37,67 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
parti 46 Опубліковано: 21 грудня, 2023 (змінено) 13 часов назад, AaronSky сказал: 5 років не мати депозити в них Якщо дійсно 5 років, то це великий термін, але новим клієнтам непогано при стабільному курсі, але , на жаль це нереально, великий ризик, на мій погляд. Історія гривні має вже падіння . Змінено 21 грудня, 2023 користувачем parti Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kot21 1 Опубліковано: 21 грудня, 2023 Райф уже 37.89 в онлайн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Federed 7 Опубліковано: 22 грудня, 2023 21.12.2023 в 17:41, kot21 сказал: Райф уже 37.89 в онлайн. почти такой же, как и в Монобанке — 37.87 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Azarro 459 Опубліковано: 27 грудня, 2023 от сенс-банка прилетело сообщение в приложение что нужно актуализировать данные согласно постанове НБУ, иначе ограничат в пользовании. Перша ластивка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+InGodWeTrust 3 229 Опубліковано: 27 грудня, 2023 (змінено) 1 час назад, Azarro сказал: от сенс-банка прилетело сообщение в приложение что нужно актуализировать данные согласно постанове НБУ, иначе ограничат в пользовании. Перша ластивка? обычная практика к концу года актуализированть анкетные данные Змінено 27 грудня, 2023 користувачем InGodWeTrust 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
player19 6 Опубліковано: 27 грудня, 2023 1 час назад, Azarro сказал: от сенс-банка прилетело сообщение в приложение что нужно актуализировать данные согласно постанове НБУ, иначе ограничат в пользовании. Перша ластивка? Вчера пришло такое же уведомление от моно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 497 Опубліковано: 27 грудня, 2023 Райфайзен зовсім ку-ку....поїхав......поблокували мені всі рахунки.....кажуть що є підозра що я терористів з країни агресора спонсорую,або вони мене спонсурують....сьогодні писав заяву безпосередньо банку про джерела надходжень моїх коштів......P.S а сам райфайзен то в країні агресора працює.як в нічому небувало....слів немає 😐 2 1 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах