Dobriy Опубліковано 27 грудня, 2023 Опубліковано 27 грудня, 2023 15 минут назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал: Райфайзен зовсім ку-ку....поїхав......поблокували мені всі рахунки.....кажуть що є підозра що я терористів з країни агресора спонсорую,або вони мене спонсурують....сьогодні писав заяву безпосередньо банку про джерела надходжень моїх коштів......P.S а сам райфайзен то в країні агресора працює.як в нічому небувало....слів немає 😐 Мне Аваль после первых 50 тыс. заблочил, просит документы подтверждающие доход, но к террористам пока не приписал и на том спасибо, свое забрал и пока положил на Валю и их просьбы, как был для меня говнобанком так мнение и не меняю.... 2 2 3 Цитата
papaev Опубліковано 27 грудня, 2023 Опубліковано 27 грудня, 2023 Мне сегодня сенс сообщил, что пора обновить данные причём сделать это нужно до 31го тк по обновленой постанове нбу если указанный мой доход превышает расход за месяц я должен буду отчитаться. А числюсь я там безработным уже лет 10 и вопросов никогда не было. Была у меня там заначка в 5к евро лежала до конца войны мёртвым грузом. Заказал, пойду данные обновлять оставлю только пару к грн на хлеб. 2 2 2 Цитата
+escobar Опубліковано 27 грудня, 2023 Опубліковано 27 грудня, 2023 Ну вы братва даете. Евродочки годятся сугубо для кристально белых денег и, учитывая ставки там по депозитам, сугубо для хранения 1 Цитата
Популярний пост TalkiWalki Опубліковано 27 грудня, 2023 Популярний пост Опубліковано 27 грудня, 2023 1 час назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал: Я уже у райфайзені обновив дані та так обновив, шо всі рахунки поблокували мені,кажуть що мене терористи з країни агресор спонсорують,або я їх спонсорую....кажуть як шо за кажду гривню невідчитаюсь у письмовій заяві,і доказами надходжень грошей за вересень -грудень,то все,мені вхід в Райфайзен закритий назавжди......p.s ....ой чую фінмоніторинг буде пресувати в каждому банку по повній.....кажу менеджерам банку а то шо ваш банк працює на терористів в Росії то нічо,так можна,нема слів .....😐 ОФФТОП, Мой ВАМ совет, как человека который прошел этот путь! Если у Вас нет легальных документов которые подтверждают каждую транзакцию захождения, то можете смело СРАЗУ же писать заяву на перевод средств в другой банк! Еще кто-то пропустил тут новость что с НГ НБУ займется проверкой в первую очередь Райфом, потом Ощадом, затем Нова пей(новый банк) от Новой почты. Блокировать будут всех и вся, кто не может подтвердить происхождение захождений - 90% всех карусельщиков и людей которые любят пересылать деньги! 2 5 1 3 Цитата
Federed Опубліковано 1 січня, 2024 Опубліковано 1 січня, 2024 27.12.2023 в 15:16, player19 сказал: Вчера пришло такое же уведомление от моно. И какие данные нужно актуализировать? Просто фотографию паспорта загрузить или нужны документы, чтобы подтвердть доход? Цитата
Twin Опубліковано 1 січня, 2024 Опубліковано 1 січня, 2024 1 час назад, Federed сказал: И какие данные нужно актуализировать? Просто фотографию паспорта загрузить или нужны документы, чтобы подтвердть доход? Переважно паспорт, на документи про дохід приходить іншого типу повідомлення) 1 1 Цитата
Modestus Опубліковано 6 січня, 2024 Опубліковано 6 січня, 2024 За порушення законодавства у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення, а також вимог валютного законодавства в грудні 2023 року Національний банк України застосував до п’яти банків заходи впливу: АТ "ОКСІ БАНК": штраф у розмірі 20 051 000,00 гривень; ПуАТ "КБ "АКОРДБАНК": штрафи у розмірах 15 422 395,69 гривень та 417 000,00 гривень; АТ "УНІВЕРСАЛ БАНК": штраф у розмірі 10 451 000,00 гривень; ПАТ "МТБ БАНК": штраф у розмірі 10 400 000,00 гривень; АТ "КОМІНБАНК" – штраф у розмірі 10 000 000,00 гривень. https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-u-grudni-zastosuvav-do-pyati-bankiv-ta-visimnadtsyati-nebankivskih-finansovih-ustanov-zahodi-vplivu-za-porushennya-u-sferi-finmonitoringu-ta-valyutnogo-zakonodavstva?fbclid=IwAR3OlTAEZXlVHV_i2Q9e3QCi93hcZ9q57HQT-UGQccdvj38NSkDW4dPMGtQ До речі, один із державних банків (мабуть "...екс...") станом на 01 січня 2024 року порушує аж чотири нормативи НБУ, а саме Н2, Н3, Н7, Н8! 1 3 Цитата
Modestus Опубліковано 9 січня, 2024 Опубліковано 9 січня, 2024 Цитата Національний банк України оприлюднив звіт про оцінку стійкості 20 банків у 2023 році. Додатковий капітал до 2026 року знадобиться трьом банкам: державному «Укрексімбанку», приватним банкам МТБ та Правексу. https://glavcom.ua/economics/business/nbu-povidomiv-jakim-bankam-bude-potribnij-dodatkovij-kapital-979250.html 1 Цитата
gonzo Опубліковано 9 січня, 2024 Опубліковано 9 січня, 2024 можливо хтось стикався - у випадку якщо на рахунки накладено арешт ( не важливо з якої причини) чи зберігається доступ до ячейки? чи краще родич + доверіність? Цитата
Modestus Опубліковано 9 січня, 2024 Опубліковано 9 січня, 2024 1 час назад, gonzo сказал: можливо хтось стикався - у випадку якщо на рахунки накладено арешт ( не важливо з якої причини) чи зберігається доступ до ячейки? чи краще родич + доверіність? Якщо арешт накладено на виконання судового рішення державним чи приватним виконавцем у виконавчому провадженні, то за змістом ст. 18 Закону України "Про виконавче провадження" може бути накладено арешт не лише на цінності у банківському сейфі, але навіть на електронні гроші, які зберігаються на електронних гаманцях в емітентах електронних грошей, на рахунки в цінних паперах тощо: https://advokat-ryabinin.org.ua/staty/aresht-bankivskogo-sejfa-v-ukrayini/ 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.