Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вітаю

В мене питання по Райфу. 

Якщо вперше відкриваєш там грн рахунок (тобто вперше стати їх клієнтом) чи можна це відразу зробити через додаток MyRaif з метою далі придбати долари онлайн? Яку при реєстрації краще вибрати картку - Райфкартка жовта? І чи можливо потім відкрити валютний там рахунок чи картку для купівлі доларів онлайн? Не є клієнтом банку, і тому запитую як краще зробити і не платити комісії? 

Опубліковано
2 часа назад, Vlad_05 сказал:

Вітаю

В мене питання по Райфу. 

Якщо вперше відкриваєш там грн рахунок (тобто вперше стати їх клієнтом) чи можна це відразу зробити через додаток MyRaif з метою далі придбати долари онлайн? Яку при реєстрації краще вибрати картку - Райфкартка жовта? І чи можливо потім відкрити валютний там рахунок чи картку для купівлі доларів онлайн? Не є клієнтом банку, і тому запитую як краще зробити і не платити комісії? 

я вікдривав рахунок фізично відвідувавши банк, пару місяців тому мені в підтримці повідомили, що немає іншого варіанту.

відкрив жовту райфкарту, на неї грн, валютну відкрив рахунок для виплат без картки.

Опубліковано
46 хвилин назад, andyss_ua сказав:

я вікдривав рахунок фізично відвідувавши банк, пару місяців тому мені в підтримці повідомили, що немає іншого варіанту.

відкрив жовту райфкарту, на неї грн, валютну відкрив рахунок для виплат без картки.

Дякую, 👍

я завантажив додаток, і там пропонує відкрити на вибір одну з 4-ох навіть (Жовта, Атб, фішка та також пакет Престиж). 

Ну якщо можливо купляти маючи жовту та відкривши $ рахунок для виплат, тоді в принципі жовтої, думаю, достатньо. 

Опубліковано (змінено)
3 години назад, Vlad_05 сказав:

Вітаю

В мене питання по Райфу. 

не треба нікуди ходити. Онлайн через Дію відкривалася картка

image.png.ecd43f532135962ac1ee1895ff574b18.png

https://raiffeisen.ua/privatnim-osobam/rahunokk/cards-raif/cards/vidkryty-bez-vidviduvannya-banku

А тоді вже в додатку Райфу буде - відкрити рахунок для виплат.

Змінено користувачем t.c.
Опубліковано

А Visa Fishka можна поповнювати з ФОПа безготівково з іншого банку, і з неї купляти валюту на 50 тис грн а також купляти через депозит на 200 тис, чи треба жовту відкрити ще?

Опубліковано
6 минут назад, Leva - 30 сказал:

То що там чути про комісію за зняття валюти в Райфі з 25 січня? 

З "Поточного рахунка для виплат" зняття - без комісії, як і було.

Опубліковано

До речі, якщо комусь потрібне реферальне посилання для вікриття картки з бонусом по наступним банкам:
- Monobank;
- Абанк;
- ПУМБ;
- Izibank;
- Таскомбанк;
- Банк Власний Рахунок;
- Sense bank;
- Глобус;
- Альянс

пишіть у приватні повідомлення. 
Спрацює лише, якщо ви до цього не були клієнтом банку і не встановлювали мобільний додаток.

Опубліковано

А як потім краще поповнити відкритиу через Дію онлайн картку Райфу?
Термінали Изипей або Сіті24 з обмеженням (до 5000). Або можливо через термінали Райфу поповнити без пластику?

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...