Vlad_05 Опубліковано 17 січня, 2025 Опубліковано 17 січня, 2025 Вітаю В мене питання по Райфу. Якщо вперше відкриваєш там грн рахунок (тобто вперше стати їх клієнтом) чи можна це відразу зробити через додаток MyRaif з метою далі придбати долари онлайн? Яку при реєстрації краще вибрати картку - Райфкартка жовта? І чи можливо потім відкрити валютний там рахунок чи картку для купівлі доларів онлайн? Не є клієнтом банку, і тому запитую як краще зробити і не платити комісії? 1 Цитата
+andyss_ua Опубліковано 17 січня, 2025 Опубліковано 17 січня, 2025 2 часа назад, Vlad_05 сказал: Вітаю В мене питання по Райфу. Якщо вперше відкриваєш там грн рахунок (тобто вперше стати їх клієнтом) чи можна це відразу зробити через додаток MyRaif з метою далі придбати долари онлайн? Яку при реєстрації краще вибрати картку - Райфкартка жовта? І чи можливо потім відкрити валютний там рахунок чи картку для купівлі доларів онлайн? Не є клієнтом банку, і тому запитую як краще зробити і не платити комісії? я вікдривав рахунок фізично відвідувавши банк, пару місяців тому мені в підтримці повідомили, що немає іншого варіанту. відкрив жовту райфкарту, на неї грн, валютну відкрив рахунок для виплат без картки. 1 Цитата
Vlad_05 Опубліковано 17 січня, 2025 Опубліковано 17 січня, 2025 46 хвилин назад, andyss_ua сказав: я вікдривав рахунок фізично відвідувавши банк, пару місяців тому мені в підтримці повідомили, що немає іншого варіанту. відкрив жовту райфкарту, на неї грн, валютну відкрив рахунок для виплат без картки. Дякую, 👍 я завантажив додаток, і там пропонує відкрити на вибір одну з 4-ох навіть (Жовта, Атб, фішка та також пакет Престиж). Ну якщо можливо купляти маючи жовту та відкривши $ рахунок для виплат, тоді в принципі жовтої, думаю, достатньо. Цитата
t.c. Опубліковано 17 січня, 2025 Опубліковано 17 січня, 2025 (змінено) 3 години назад, Vlad_05 сказав: Вітаю В мене питання по Райфу. Якщо вперше відкриваєш там грн рахунок (тобто вперше стати їх клієнтом) чи можна це відразу зробити через додаток MyRaif з метою далі придбати долари онлайн? Яку при реєстрації краще вибрати картку - Райфкартка жовта? І чи можливо потім відкрити валютний там рахунок чи картку для купівлі доларів онлайн? Не є клієнтом банку, і тому запитую як краще зробити і не платити комісії? не треба нікуди ходити. Онлайн через Дію відкривалася картка https://raiffeisen.ua/privatnim-osobam/rahunokk/cards-raif/cards/vidkryty-bez-vidviduvannya-banku А тоді вже в додатку Райфу буде - відкрити рахунок для виплат. Змінено 17 січня, 2025 користувачем t.c. 1 1 Цитата
Vlad_05 Опубліковано 17 січня, 2025 Опубліковано 17 січня, 2025 1 хвилину назад, t.c. сказав: не треба нікуди ходити. Онлайн через Дію відкривалася картка Дякую. Так, саме так і планую зробити Цитата
brandy Опубліковано 17 січня, 2025 Опубліковано 17 січня, 2025 А Visa Fishka можна поповнювати з ФОПа безготівково з іншого банку, і з неї купляти валюту на 50 тис грн а також купляти через депозит на 200 тис, чи треба жовту відкрити ще? Цитата
+Leva - 30 Опубліковано 19 січня, 2025 Опубліковано 19 січня, 2025 То що там чути про комісію за зняття валюти в Райфі з 25 січня? Цитата
Mozart Опубліковано 19 січня, 2025 Опубліковано 19 січня, 2025 6 минут назад, Leva - 30 сказал: То що там чути про комісію за зняття валюти в Райфі з 25 січня? З "Поточного рахунка для виплат" зняття - без комісії, як і було. 4 1 Цитата
Mozart Опубліковано 19 січня, 2025 Опубліковано 19 січня, 2025 До речі, якщо комусь потрібне реферальне посилання для вікриття картки з бонусом по наступним банкам: - Monobank; - Абанк; - ПУМБ; - Izibank; - Таскомбанк; - Банк Власний Рахунок; - Sense bank; - Глобус; - Альянс пишіть у приватні повідомлення. Спрацює лише, якщо ви до цього не були клієнтом банку і не встановлювали мобільний додаток. 1 Цитата
Iwantknow Опубліковано 20 січня, 2025 Опубліковано 20 січня, 2025 А як потім краще поповнити відкритиу через Дію онлайн картку Райфу? Термінали Изипей або Сіті24 з обмеженням (до 5000). Або можливо через термінали Райфу поповнити без пластику? Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.