Mozart Опубліковано 13 січня, 2025 Опубліковано 13 січня, 2025 9 минут назад, Modestus сказал: Саме так, щоб не було зайвих комісій під час обміну валют. Гривневий депозит невеликій, від 100 грн. Депозитні картки неіменні та у разі наявності їх у відділенні видаються одразу. Тобто, в день відкриття гривневого депозиту та отримання картки можна класти на цю картку гривню для валютообміну. А сам додаток Радабанку - попередньо скачати? Щоб уже був? І ще запитання: чи любить Рада змінювати курс протягом дня? Тобто яка ймовірність, що приїдеш до них - а курс вже інший? Цитата
Mozart Опубліковано 13 січня, 2025 Опубліковано 13 січня, 2025 14 минут назад, Mozart сказал: А сам додаток Радабанку - попередньо скачати? Щоб уже був? І ще запитання: чи любить Рада змінювати курс протягом дня? Тобто яка ймовірність, що приїдеш до них - а курс вже інший? На свой крайний вопрос могу ответить сам: меняет. Уже 42,45 там: 1 Цитата
Modestus Опубліковано 13 січня, 2025 Опубліковано 13 січня, 2025 (змінено) 25 минут назад, Mozart сказал: А сам додаток Радабанку - попередньо скачати? Щоб уже був? І ще запитання: чи любить Рада змінювати курс протягом дня? Тобто яка ймовірність, що приїдеш до них - а курс вже інший? Звичайно, що додаток Радабанку можна попередньо скачати на телефон. Однак, увійти в додаток можна лише після укладення письмового договору гривневого вкладу від 100 грн. та отримання гривневої картки. Цю картку треба активувати у банкоматі банку. Курси Радабанку змінюються протягом робочого дня в залежності від ситуації на МБ та Forex, а також курсів банків-конкурентів. В останній час є більш волатильним курс євро унаслідок ситуації на Forex. В минулий четвер після закриття торгів на МБ тричі змінювали курси. Актуальні курси Радабанку можна побачити на головній сторінці його додатку, не входячи у цей додаток. Однак, зазвичай у Радабанка кращі курси, аніж у Райфа навіть в його акційні дні. Змінено 13 січня, 2025 користувачем Modestus 3 Цитата
Mozart Опубліковано 13 січня, 2025 Опубліковано 13 січня, 2025 5 минут назад, Modestus сказал: Звичайно, що додаток Радабанку можна попередньо скачати на телефон. Однак, увійти в додаток можна лише після укладення письмового договору гривневого вкладу від 100 грн. та отримання гривневої картки. Цю картку треба активувати у банкоматі банку. Курси Радабанку змінюються протягом робочого дня в залежності від ситуації на МБ та Forex, а також курсів банків-конкурентів. В останній час є більш волатильним курс євро унаслідок ситуації на Forex. В минулий четвер після закриття торгів на МБ тричі змінювали курси. Актуальні курси Радабанку можна побачити на головній сторінці його додатку, не входячи у цей додаток. Однак, зазвичай у Радабанка кращі курси, аніж у Райфа навіть в його акційні дні. Ще одне питання (думаю, цікаве не лише мені): а знімати валюту... треба ж теж картку відкривати? До речі, картку "Радакард" чи якусь іншу? Бо я подивився тарифи: без картки там буде комісія за зняття. Тобто ЯК зняти без комісії? Цитата
Modestus Опубліковано 13 січня, 2025 Опубліковано 13 січня, 2025 (змінено) 13 минут назад, Mozart сказал: а знімати валюту... треба ж теж картку відкривати? До речі, картку "Радакард" чи якусь іншу? Бо я подивився тарифи: без картки там буде комісія за зняття. Я зазначив вище, що під час валютообміну автоматично відкривається безкоштовний "технічний" рахунок у відповідній валюті (долар або євро). Після завершення строку валютного депозиту кошти з нього зараховуватимуться на цей "технічний" валютний рахунок, зняття валюти з якого без жодних комісій. За ненадібністю я не відкривав валютних карток. Змінено 13 січня, 2025 користувачем Modestus 6 1 Цитата
gonzo Опубліковано 13 січня, 2025 Опубліковано 13 січня, 2025 (змінено) 3 часа назад, Modestus сказал: Я зазначив вище, що під час валютообміну автоматично відкривається безкоштовний "технічний" рахунок у відповідній валюті (долар або євро). Після завершення строку валютного депозиту кошти з нього зараховуватимуться на цей "технічний" валютний рахунок, зняття валюти з якого без жодних комісій. За ненадібністю я не відкривав валютних карток. RadaCard чи MultiCard? наче обидві безкоштовні @Mozart дало відкрити рахунок через аплікейшен без відвідування відділення через Дію. Змінено 13 січня, 2025 користувачем gonzo 1 Цитата
senderZ Опубліковано 14 січня, 2025 Опубліковано 14 січня, 2025 23 години тому, Modestus сказав: Саме так, щоб не було зайвих комісій під час обміну валют. Гривневий депозит невеликій, від 100 грн. Депозитні картки неіменні та у разі наявності їх у відділенні видаються одразу. Тобто, в день відкриття гривневого депозиту та отримання картки можна класти на цю картку гривню для валютообміну. від завтра (15 січня) Радабанк авто-замінює старі пакети і картки на новий - пакет Multicard 1 2 1 Цитата
sergeipo Опубліковано 14 січня, 2025 Опубліковано 14 січня, 2025 36 минут назад, senderZ сказал: від завтра (15 січня) Радабанк авто-замінює старі пакети і картки на новий - пакет Multicard і там 0,5% за покупку валюти Цитата
Markos Опубліковано 14 січня, 2025 Опубліковано 14 січня, 2025 17 хвилин тому, sergeipo сказав: Райф онлайн /42,39. Укрсиб /42,34. Суіцльні акції. Готівка нервово курить в сторінці. А в Райфі є комісія за зняття з валютної картки, якщо купляти на 50 тис в місяць? Цитата
AlexM Опубліковано 14 січня, 2025 Опубліковано 14 січня, 2025 8 минут назад, Markos сказал: А в Райфі є комісія за зняття з валютної картки, якщо купляти на 50 тис в місяць? з 25.01 вводять якусь комісію, зараз немає... але там валютна картку і не потрібна, відкриваєте рахунок в потрібній валюті онлайн, з нього отримати в відділенні 2 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.