Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Извините за возможно глупый вопрос. А кто такие "карпалы"? "Менял" знаю. "Кидал" знаю. "Карпал" - нет.

Карпалы-это дикие вокзальные таксисты.Обитают исключительно в Симферополе.
Опубліковано

Карпалы-это дикие вокзальные таксисты.Обитают исключительно в Симферополе.

ну на этом форуме я под Карпалами имел ввиду Менял. Может не сильно явная аналогия, но для меня они чем то похожи.

Опубліковано

товарищи форумчане, подскажите телефоны обменников в симферополе, где хорошие курсы и репутация, сам тут живу пол года не разобрался ещё, у нас в Мариуполе например все обменники практически сводятся к одному человеку с которым можно поторговаться и любые суммы купить продать, а у вас?

Опубліковано

товарищи форумчане, подскажите телефоны обменников в симферополе, где хорошие курсы и репутация, сам тут живу пол года не разобрался ещё, у нас в Мариуполе например все обменники практически сводятся к одному человеку с которым можно поторговаться и любые суммы купить продать, а у вас?

таже картина. я к сожалению контактами того самого одногго человека поделится не могу так как сам у него брал через посредников. У моего обменника где я обычно скупаюсь пока валюты нет.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...