Elena MALVA1 Опубліковано: 16 квітня, 2015 Опубліковано: 16 квітня, 2015 По чем зеленЫй к вечеру на пяточке??? 1 Цитата
Zamok Опубліковано: 16 квітня, 2015 Опубліковано: 16 квітня, 2015 Доброго вечора. На кінець дня продаж "зеленого" 23,5 (Продуктовий ринок) 2 Цитата
big_begemot Опубліковано: 16 квітня, 2015 Опубліковано: 16 квітня, 2015 Zamok : Вам в "Кореспонденти" пора. Зв'яжіться з Адміном форуму. Наскільки я знаю вимоги - це щоденно видавати курси зранку-обід-вечір. І ще кореспондентам ніби якісь "няшки" видають на форумі. 1 Цитата
Zamok Опубліковано: 16 квітня, 2015 Опубліковано: 16 квітня, 2015 Zamok : Вам в "Кореспонденти" пора. Зв'яжіться з Адміном форуму. Наскільки я знаю вимоги - це щоденно видавати курси зранку-обід-вечір. І ще кореспондентам ніби якісь "няшки" видають на форумі. Доброго вечора, чи точніше вже ночі. Дякую за підказку, обов'язково нею скористаюсь. Але це не головне, маю інформацію то чому ж нею не поділитись. 3 Цитата
Elena MALVA1 Опубліковано: 16 квітня, 2015 Опубліковано: 16 квітня, 2015 23.5 це у Володі тільки чи у багатьох на пьяточку? Цитата
Zamok Опубліковано: 16 квітня, 2015 Опубліковано: 16 квітня, 2015 Це інформація про самий дешевий запропонований курс. "Володя" один з інформаторів, а як говориться у приказці " Хто питає, той не блуждає". Інформацію отримую всередньому від 4-7 "міняйл" з різних куточків нашого мальовничого міста, але виходить, що продуктовий ринок практично завжди дає найкращі ціни. 2 Цитата
Zamok Опубліковано: 16 квітня, 2015 Опубліковано: 16 квітня, 2015 Це інформація про самий дешевий запропонований курс. "Володя" один з інформаторів, а як говориться у приказці " Хто питає, той не блуждає". Інформацію отримую всередньому від 4-7 "міняйл" з різних куточків нашого мальовничого міста, але виходить, що продуктовий ринок практично завжди дає найкращі ціни. Інколи отримую інфу з різних закутків області. 2 Цитата
Elena MALVA1 Опубліковано: 17 квітня, 2015 Опубліковано: 17 квітня, 2015 Добрий денек! Кто знает зеленый на пятачке по чем торгуется? Цитата
Zamok Опубліковано: 17 квітня, 2015 Опубліковано: 17 квітня, 2015 Доброго дня. Продаж "зеленого" 23. Прод.ринок 5 Цитата
Zamok Опубліковано: 17 квітня, 2015 Опубліковано: 17 квітня, 2015 Свіжа інформація, продаж "зеленого" 22,7 (Продуктовий ринок) 3 Цитата
Рекомендовані повідомлення