Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чесно кажучи, сьогодні буде дуже весело на рахунок курсів, паніка. Інформація надходить дуже швидко, я навіть невстигаю писати.

Опубліковано

Чесно кажучи, сьогодні буде дуже весело на рахунок курсів, паніка. Інформація надходить дуже швидко, я навіть невстигаю писати.

Друже, якщо маєш можливість писати, на скільки збільшується маса людей, що зливають долари, буду дуже вдячний

Опубліковано

По можливості писатиму, але не обіцяю, тому, що дізнаюсь інформацію в основному телефоном та коли кажуть перевірені джерела "вживу"

Опубліковано

Як і очікувалось, на кінець тижня і кінець дня продаж "зеленого" 23+.... Передсвяткова стрижка закінчилась, тепер я очікую росту курса "зеленого" з початку нового тижня. Маю надію. що я ДУЖЕ помиляюсь і все буде навпаки. Так, що бажаю всім Вам гарних вихідних і з наступаючим Вас святом.

P.S. Завтра інформацію по курсу ще даватиму(робочий день)

Опубліковано

Щойно глянув курс "зеленого" в Національному Банку, на понеділок ціну правлять 21,05. Приємно, поштовх до здешевшання

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...