Elena MALVA1 Опубліковано 16 квітня, 2015 Опубліковано 16 квітня, 2015 По чем зеленЫй к вечеру на пяточке??? 1 Цитата
Zamok Опубліковано 16 квітня, 2015 Опубліковано 16 квітня, 2015 Доброго вечора. На кінець дня продаж "зеленого" 23,5 (Продуктовий ринок) 2 Цитата
big_begemot Опубліковано 16 квітня, 2015 Опубліковано 16 квітня, 2015 Zamok : Вам в "Кореспонденти" пора. Зв'яжіться з Адміном форуму. Наскільки я знаю вимоги - це щоденно видавати курси зранку-обід-вечір. І ще кореспондентам ніби якісь "няшки" видають на форумі. 1 Цитата
Zamok Опубліковано 16 квітня, 2015 Опубліковано 16 квітня, 2015 Zamok : Вам в "Кореспонденти" пора. Зв'яжіться з Адміном форуму. Наскільки я знаю вимоги - це щоденно видавати курси зранку-обід-вечір. І ще кореспондентам ніби якісь "няшки" видають на форумі. Доброго вечора, чи точніше вже ночі. Дякую за підказку, обов'язково нею скористаюсь. Але це не головне, маю інформацію то чому ж нею не поділитись. 3 Цитата
Elena MALVA1 Опубліковано 16 квітня, 2015 Опубліковано 16 квітня, 2015 23.5 це у Володі тільки чи у багатьох на пьяточку? Цитата
Zamok Опубліковано 16 квітня, 2015 Опубліковано 16 квітня, 2015 Це інформація про самий дешевий запропонований курс. "Володя" один з інформаторів, а як говориться у приказці " Хто питає, той не блуждає". Інформацію отримую всередньому від 4-7 "міняйл" з різних куточків нашого мальовничого міста, але виходить, що продуктовий ринок практично завжди дає найкращі ціни. 2 Цитата
Zamok Опубліковано 16 квітня, 2015 Опубліковано 16 квітня, 2015 Це інформація про самий дешевий запропонований курс. "Володя" один з інформаторів, а як говориться у приказці " Хто питає, той не блуждає". Інформацію отримую всередньому від 4-7 "міняйл" з різних куточків нашого мальовничого міста, але виходить, що продуктовий ринок практично завжди дає найкращі ціни. Інколи отримую інфу з різних закутків області. 2 Цитата
Elena MALVA1 Опубліковано 17 квітня, 2015 Опубліковано 17 квітня, 2015 Добрий денек! Кто знает зеленый на пятачке по чем торгуется? Цитата
Zamok Опубліковано 17 квітня, 2015 Опубліковано 17 квітня, 2015 Доброго дня. Продаж "зеленого" 23. Прод.ринок 5 Цитата
Zamok Опубліковано 17 квітня, 2015 Опубліковано 17 квітня, 2015 Свіжа інформація, продаж "зеленого" 22,7 (Продуктовий ринок) 3 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.