Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Zamok : Вам в "Кореспонденти" пора. Зв'яжіться з Адміном форуму. Наскільки я знаю вимоги - це щоденно видавати курси зранку-обід-вечір. І ще кореспондентам ніби якісь "няшки" видають на форумі.

Опубліковано

Zamok : Вам в "Кореспонденти" пора. Зв'яжіться з Адміном форуму. Наскільки я знаю вимоги - це щоденно видавати курси зранку-обід-вечір. І ще кореспондентам ніби якісь "няшки" видають на форумі.

Доброго вечора, чи точніше вже ночі. Дякую за підказку, обов'язково нею скористаюсь. Але це не головне, маю інформацію то чому ж нею не поділитись.

Опубліковано

Це інформація про самий дешевий запропонований курс. "Володя" один з інформаторів, а як говориться у приказці " Хто питає, той не блуждає". Інформацію отримую всередньому від 4-7 "міняйл"  з різних куточків нашого мальовничого міста, але виходить, що продуктовий ринок практично завжди дає найкращі ціни.

Опубліковано

Це інформація про самий дешевий запропонований курс. "Володя" один з інформаторів, а як говориться у приказці " Хто питає, той не блуждає". Інформацію отримую всередньому від 4-7 "міняйл"  з різних куточків нашого мальовничого міста, але виходить, що продуктовий ринок практично завжди дає найкращі ціни.

Інколи отримую інфу з різних закутків області.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...