Johndoe Опубліковано: 14 січня, 2015 Опубліковано: 14 січня, 2015 Кінг крос вечір 19.20-19.45 4 Цитата
panas Опубліковано: 15 січня, 2015 Опубліковано: 15 січня, 2015 Вчерашнее предсказание от Johndoe, что увидим доллар по 20 сегодня во Львове - сбылось. Написано было в ветке про прогноз курса доллара. 1 Цитата
Johndoe Опубліковано: 15 січня, 2015 Опубліковано: 15 січня, 2015 Вчерашнее предсказание от Johndoe, что увидим доллар по 20 сегодня во Львове - сбылось. Написано было в ветке про прогноз курса доллара. Тому що я помітив закономірність: курс росте від листопада по 2.5-5% в день. коли падає так само. взяв вчорашній фіксинг 19.3 і додавши від 2.5 до 5% отримав сьогоднішні результати. І я навіть можу пояснити звідки беруться ті 2.5-5% Цитата
panas Опубліковано: 15 січня, 2015 Опубліковано: 15 січня, 2015 Поясніть, будь ласка, про 2,5-5%. Я орієнтуюся на рубль. Нафта дешевша = рубль вниз = гривня вниз. Найближчий тренд - нафта дешевша. Зараз рубль до долара 64. Значить, йдемо на 64/3 = 21.3 гривень за 1 долар. 1 Цитата
Johndoe Опубліковано: 15 січня, 2015 Опубліковано: 15 січня, 2015 з 8 до 12.95, з 12.95 до 15, з 15 до 18-23 курс ріс по 2.5-5% в день. відкати були так само в межах 2.5-5% в день. В деякі дні 2.5, в деякі 5% - закономірності я поки що не бачу. Чому так - моя думка така: всі кантори у Львові завжди працюють під кришою 1 банку - колисть то був ЕКБ, зараз або Фін. Ініціатива або якийсь інший. Щодня в 11 годині до всіх відомих мені валютчиків і канторів приходить інформація з актуальними курсами і новинами. Якщо ситуація неспокійна (як останні пів-року рік) то в 15.00 відбувається коректування курсів (в декого в 15.00, на скільки я знаю в центрі в 16.00) Все це з вірогідністю 75% можна узагальнити на всю Україну (без ДНР/ЛНР) Тому моя думка така - всі підвищення курсу і відкати були якщо не на 100% зрежисовані то як мінімум керовані згори, мета цього - читайте пост Моцарта з 5 частин Зараз відбувається ювілейний, перший в 2015 році політ до нових вершин. Мій прогноз - локальний максимум 25-28 з відкатом до 25-23 І сьогодні ми бачили ріст по відношенні до вчорашніх курсів на 2.5% на покупці і близько 5% на продажі долара. Чому саме 2.5 і 5 - хз 2 1 Цитата
Marvel Опубліковано: 15 січня, 2015 Опубліковано: 15 січня, 2015 Поясніть, будь ласка, про 2,5-5%. Я орієнтуюся на рубль. Нафта дешевша = рубль вниз = гривня вниз. Найближчий тренд - нафта дешевша. Зараз рубль до долара 64. Значить, йдемо на 64/3 = 21.3 гривень за 1 долар. Рубль був 67 і гривня стояла це не є рішаючим фактором... Моя думка толчок дала інформація про ЗВР НБУ які скоротилися до 7.5 мдярд + всі відійшли від свят і почали займатися справами... Цитата
Johndoe Опубліковано: 15 січня, 2015 Опубліковано: 15 січня, 2015 А на рахунок рубля - тренд на мою правильний але пропорції можуть змінюватись. Цитата
Johndoe Опубліковано: 15 січня, 2015 Опубліковано: 15 січня, 2015 Рубль був 67 і гривня стояла це не є рішаючим фактором... Моя думка толчок дала інформація про ЗВР НБУ які скоротилися до 7.5 мдярд + всі відійшли від свят і почали займатися справами... А моя думка що якийсь нехороший вуйко відійшов від свят і почав черговий загон. Жодних фундаментальних новин які могли б вплинути на курс я не бачив Цитата
Espresso.Doktor Опубліковано: 15 січня, 2015 Опубліковано: 15 січня, 2015 А моя думка що якийсь нехороший вуйко відійшов від свят і почав черговий загон. Жодних фундаментальних новин які могли б вплинути на курс я не бачив Були по ТВ та іНету, вброси, що НБУ продав таємно всі USD, НавтоГазу, що б той разрахувався з РФ за газ. Причому, 2 рази точно розкручували вброс, але казали що і третій був, але я не шукав, бо і так розумію що це "загон толпи". Проблема полягає, ще і у тому, що є брак гривні готівкової у всіх бажаючих купити "той бакс" На мою думку, після 20 грудня будуть знову "мутити качалі з скв", а зараз просто прощупали дно! Цитата
Рекомендовані повідомлення