Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

PS Сегодня все так быстро меняется, что скоро пост сверху может оказаться не продажей а покупкой :)

это Stas решил откупится, вот курс и пошел вверх

Опубліковано

Анголенко 37.5/40

Разбирают по 40 как горячие пирожки. Таких перепуганых лиц я еще не видел. При мне купили 700 парочка, потом выгребли с кошелька всю мелочь, купили еще 100. Вообщем, ажиотаж. Ждал пока принесут гривну с соседней точки

Опубліковано

Анголенко 37.5/40

Разбирают по 40 как горячие пирожки. Таких перепуганых лиц я еще не видел. При мне купили 700 парочка, потом выгребли с кошелька всю мелочь, купили еще 100. Вообщем, ажиотаж. Ждал пока принесут гривну с соседней точки

Справа от арки где выкопали фундамент под что-то имхо стремно менять, вокруг куча народу... сделали бы небольшую будку как на Варусе или сняли павильон

Опубліковано

Справа от арки где выкопали фундамент под что-то имхо стремно менять, вокруг куча народу... сделали бы небольшую будку как на Варусе или сняли павильон

Я только там меняю
Опубліковано

Вчера на ЧР на сталеваров и в демосе было 25 на прием, сдал в ПУМБе по 26.5 немного.

Сегодня по центру смогу написать чуть позже

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...