Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

По поводу отличается - точно... Вчера даже по 11,80 не удалось =(((

П.С. Может кому нужно слить срочно доллар ???   Куплю по 11 немного ... тысяч 5-7... 

Опубліковано

П.С. Может кому нужно слить срочно доллар ???   Куплю по 11 немного ... тысяч 5-7... 

сбербанк всегда продает вчера по 11.80, альфа банк вчера продавали по 11.3 сами взяли

сегодня альфа 11.7 на продажу

Опубліковано

сбербанк всегда продает вчера по 11.80, альфа банк вчера продавали по 11.3 сами взяли

сегодня альфа 11.7 на продажу

Ну не знаю где вы брали ... Я ножками 5 отделений Альфы..  3 - Дельта + 1 ВТБ прошел... И еще в несколько других заходил.. Толку - 0

Опубліковано

Ну не знаю где вы брали ... Я ножками 5 отделений Альфы..  3 - Дельта + 1 ВТБ прошел... И еще в несколько других заходил.. Толку - 0

Альфа продавал вчера на Ильича, не знаю по суммам, мама купила 300. В ВТБ звонили вчера на Шевченко, тоже 300 было, но у них света не было в обед.( В Дельте на Ильича сказали, что нет.

Опубліковано

Был только что на Университетской и на Площади который (на тролейбуске) На Университетской вообще нет... На площади есть доллар но я 1000 просил девочка перепугалась... куда-то позвонила и сказала что пока не продаем вообще =( 

Опубліковано

Был только что на Университетской и на Площади который (на тролейбуске) На Университетской вообще нет... На площади есть доллар но я 1000 просил девочка перепугалась... куда-то позвонила и сказала что пока не продаем вообще =( 

тоже пару отделений в Кал. р-не прозвонила- не продают )

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...