Modestus Опубліковано 16 грудня, 2024 Опубліковано 16 грудня, 2024 55 минут назад, Moskit сказал: відсутня опція "змінити", відкорегувати пост (доповнення, орфографія) неможливо навіть одразу після публікації, а не через 5-7 хвилин як раніше( У правому верхньому куті Вашого повідомлення три крапки. Якщо натиснути на них, з'являються три опції: "Скарга", "Поділитися", а також "Змінити". Однак, мені здається, що раніше кольори форуму були соковитішими, ніж зараз. 4 2 Цитата
arch Опубліковано 18 грудня, 2024 Опубліковано 18 грудня, 2024 В последние дни, уведомления о новых постах стали приходить редко, вчера-сегодня только по 2 поста в Теме "Прогноз" хотя реально постов намного больше. Так задумано, или глюк? Цитата
+SerKH Опубліковано 18 грудня, 2024 Опубліковано 18 грудня, 2024 не нахожу стрелки "на верх" в пк версии Цитата
arch Опубліковано 22 грудня, 2024 Опубліковано 22 грудня, 2024 Уважаемый Kurs, я могу понять зачем урезали уведомления на почту - приходит только часть и то не всегда, но все же это сделано как-то по жлобски - уж простите, вот такое сообщение на форуме Киев опт синий 42.13/ пока только вверх и на нале и на МБ на почту пришла только первая строка )) емае... 1 Цитата
Floridor Опубліковано 29 грудня, 2024 Опубліковано 29 грудня, 2024 (змінено) Не то, чтобы я особо разбирался в веб-дизайне, но мне кажется, количество новых оповещений следовало бы выделить более контрастным цветом Змінено 29 грудня, 2024 користувачем Floridor 2 3 Цитата
Moskit Опубліковано 14 січня, 2025 Опубліковано 14 січня, 2025 в продовження теми веб-дизайну: в попередній версії "Курсу..." популярний допис (від 10 позитивних оцінок сумарно) відмічався "зірочкою", а зараз - майже непомітним надписом "це популярне повідомлення". Начебто адміністрація стидається, що допис популярний може краще взагалі прибрати таку бліду підсвітку? 1 Цитата
+Сем Опубліковано 14 січня, 2025 Опубліковано 14 січня, 2025 У мене часто глючить.Пише :У вас недостатньо прав для входу до цієї кімнати.Або поверніть кошти, або вирішіть цю проблему.Дякую 1 Цитата
senderZ Опубліковано 15 січня, 2025 Опубліковано 15 січня, 2025 Віднедавна на пошту почали приходити страшні емейли від форуму - справа сильно побиті чи зміщені вправо + формтування злетіло, зліва купа пустого місця, приклад - Цитата
senderZ Опубліковано 15 січня, 2025 Опубліковано 15 січня, 2025 Також перед лайками є якась бага - якісь відсотки замість чисел? приклад Цитата
senderZ Опубліковано 15 січня, 2025 Опубліковано 15 січня, 2025 Локалізація не всюди дороблена, наприклад (підсвітив слово) Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.