Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Чи можна технічно реалізувати, щоб разом з баном в Чаті приходило автоматичне особисте повідомлення?

Ато от сьогодні вперше отримав бан в чаті за трьоп. А дізнався про це лише спустя хвилин 30 коли намагався відправити інформативне повідомлення.

бан - цілком справедливий, пропоную лише прикрутити сповіщення забаненого про те, що його забанили :)

Опубліковано:

Доброго

Мне нравится Addblock и я не хочу его снимать, поскольку хожу не только сюда.

Если вы так хотите зарабатывать на рекламе, то подумайте пожалуйста, как сделать так, что бы она не мешала чтению сайта и тогда я внесу http://kurs.com.ua/в белый список

Кроме того, я считаю достаточно оскорбительным заливать все фреймы сайта, навязывая мне решение с отключением. Скажем так, вы не единственный финансовый ресурс и подобным поведением вы подталкиваете меня только к поиску другого ресурса, более благожелательно настроенного к посетителям. Вы действительно хотите оттолкнуть от себя приходящий народ?

Опубліковано:

Есть логичный вопрос: почему форум и чат не доступны по протоколу https? Не обращал внимания, но как бы ничего не мешает перехватывать в таком случае трафик отправленный открытым текстом после авторизации. Например когда пользуешься чатом на рабочем месте, и в промежутке стоят прокси-сервера и еще бог знает что.

Опубліковано:

Тоді питаю. В темці про Савченко отримала попередження, за флуд, що говорила про політику. Пішла в темку про політику, процитувала, повідомлення про Путіна, моє витерли? Це політика форуму? Нічого поганого про Путіна, а владу тільки хаяти . Таке собі ватне повідомлення, що Путін не хоче війни вісить і ніхто не витирає?

P.S сама переселенка з Донецька, так що в ура патріоти не записувати.

Опубліковано:

Тоді питаю. В темці про Савченко отримала попередження, за флуд, що говорила про політику. Пішла в темку про політику, процитувала, повідомлення про Путіна, моє витерли? Це політика форуму? Нічого поганого про Путіна, а владу тільки хаяти . Таке собі ватне повідомлення, що Путін не хоче війни вісить і ніхто не витирає?

P.S сама переселенка з Донецька, так що в ура патріоти не записувати.

Якщо ви незгодні з якимось повідомленням, то пишіть свої заперечення, не вживаючи висловів типу "чмирь" , "бред" і "ватний".

Якщо ви вважаєте чиєсь повідомлення таким , що порушує загальноприйняті норми - не цитуйте його, а натискайте кнопку "Жалоба"

І да, це політика форуму.

Опубліковано:

Вoпрос? A что y меня не выходит cтавить"+",извините eсли чтo , и всё таки ответ можно??? большое человеческое спасибо!!!

Новичкам запретили