_Comando_ Опубліковано: 12 березня, 2015 Опубліковано: 12 березня, 2015 Чи можна технічно реалізувати, щоб разом з баном в Чаті приходило автоматичне особисте повідомлення? Ато от сьогодні вперше отримав бан в чаті за трьоп. А дізнався про це лише спустя хвилин 30 коли намагався відправити інформативне повідомлення. бан - цілком справедливий, пропоную лише прикрутити сповіщення забаненого про те, що його забанили 3 Цитата
Yan_A Опубліковано: 12 березня, 2015 Опубліковано: 12 березня, 2015 Доброго Мне нравится Addblock и я не хочу его снимать, поскольку хожу не только сюда. Если вы так хотите зарабатывать на рекламе, то подумайте пожалуйста, как сделать так, что бы она не мешала чтению сайта и тогда я внесу http://kurs.com.ua/в белый список Кроме того, я считаю достаточно оскорбительным заливать все фреймы сайта, навязывая мне решение с отключением. Скажем так, вы не единственный финансовый ресурс и подобным поведением вы подталкиваете меня только к поиску другого ресурса, более благожелательно настроенного к посетителям. Вы действительно хотите оттолкнуть от себя приходящий народ? 3 Цитата
a4t3rburn3r Опубліковано: 12 березня, 2015 Опубліковано: 12 березня, 2015 Есть логичный вопрос: почему форум и чат не доступны по протоколу https? Не обращал внимания, но как бы ничего не мешает перехватывать в таком случае трафик отправленный открытым текстом после авторизации. Например когда пользуешься чатом на рабочем месте, и в промежутке стоят прокси-сервера и еще бог знает что. Цитата
КОАЛА Опубліковано: 12 березня, 2015 Опубліковано: 12 березня, 2015 Зробіть будь-ласка тему Питання модератору, не зрозуміло, де що питати? Цитата
Floridor Опубліковано: 12 березня, 2015 Опубліковано: 12 березня, 2015 Зробіть будь-ласка тему Питання модератору, не зрозуміло, де що питати? Можна прямо тут. Можна в приватні повідомлення. 1 Цитата
КОАЛА Опубліковано: 12 березня, 2015 Опубліковано: 12 березня, 2015 Тоді питаю. В темці про Савченко отримала попередження, за флуд, що говорила про політику. Пішла в темку про політику, процитувала, повідомлення про Путіна, моє витерли? Це політика форуму? Нічого поганого про Путіна, а владу тільки хаяти . Таке собі ватне повідомлення, що Путін не хоче війни вісить і ніхто не витирає? P.S сама переселенка з Донецька, так що в ура патріоти не записувати. 2 2 Цитата
Floridor Опубліковано: 12 березня, 2015 Опубліковано: 12 березня, 2015 Тоді питаю. В темці про Савченко отримала попередження, за флуд, що говорила про політику. Пішла в темку про політику, процитувала, повідомлення про Путіна, моє витерли? Це політика форуму? Нічого поганого про Путіна, а владу тільки хаяти . Таке собі ватне повідомлення, що Путін не хоче війни вісить і ніхто не витирає? P.S сама переселенка з Донецька, так що в ура патріоти не записувати. Якщо ви незгодні з якимось повідомленням, то пишіть свої заперечення, не вживаючи висловів типу "чмирь" , "бред" і "ватний". Якщо ви вважаєте чиєсь повідомлення таким , що порушує загальноприйняті норми - не цитуйте його, а натискайте кнопку "Жалоба" І да, це політика форуму. 5 Цитата
alex68 Опубліковано: 12 березня, 2015 Опубліковано: 12 березня, 2015 Вoпрос? A что y меня не выходит cтавить"+",извините eсли чтo , и всё таки ответ можно??? большое человеческое спасибо!!! Новичкам запретили Цитата
gator Опубліковано: 12 березня, 2015 Опубліковано: 12 березня, 2015 (змінено) Опечатка, исправьте как то... (надеюсь скрин правильно прикрепил) Змінено 12 березня, 2015 користувачем gator 3 Цитата
ksmsmrtv Опубліковано: 12 березня, 2015 Опубліковано: 12 березня, 2015 Можно ли как-то пожаловаться на пользователя? Не на конкретное сообщение, а именно на пользователя? Цитата
Рекомендовані повідомлення