На смену ника Опубліковано 24 червня, 2016 Опубліковано 24 червня, 2016 (змінено) Не вижу причин для паники. Парламент не поддержит такое решение. Референдум не несёт юридической силы. Вся бюрократическая возня затянется на много лет, а там всё забудется. Будут демонстрации тогда жёстко разгонят рабов и фсё. Да никто и не собирается паниковать...А насчет референдума: может я чего-то не знаю...Но разве не плебисцит (референдум) имеет НАИВЫСШУЮ юридическую силу? Змінено 24 червня, 2016 користувачем На смену ника 3 1 Цитата
Михаил1 Опубліковано 24 червня, 2016 Опубліковано 24 червня, 2016 Но разве не плебисцит (референдум) имеет НАИВЫСШУЮ юридическую силу? Наверное, нет. http://kurs.com.ua/novost/velikobritaniya-skazala-evrosoyuzu-prosh-r323438 Цитата
Knight XV Опубліковано 24 червня, 2016 Опубліковано 24 червня, 2016 Предлагаю закрыть на хорошей ноте! Украина впереди планеты всей! 8 1 Цитата
Floridor Опубліковано 24 червня, 2016 Опубліковано 24 червня, 2016 Фиксируем результаты нашего голосования: 1 Цитата
Hamilton Опубліковано 24 червня, 2016 Опубліковано 24 червня, 2016 (змінено) Конец ЕС!! Ага Далі є 3 варіанта - 1)таки вихід ВБ з ЄС, при якому сам ЄС надалі зберігається; 2) переформатування ЄС з ВБ у її складі; 3) Brexit з переформатуванням ЄС. "Кінець" ЄС не розглядаю в принципі. І взагалі, думаю що сьогодні-завтра зберуться вищі чини ЄС, які заявлять приблизно наступне - ми були готові до таких результатів, не трапилось нічого несподіваного, у нас є всі механізми для збереження ЄС, у Європи немає альтернативи Європейському Союзу, вихід Британії не може означати поразку демократії/миру/європейської єдності/цінностей/всього-всього найкращого, і взагалі, обіцяного три роки чекають, а британці можуть і десять потерпіти Да, забув - все на правах ІМХО Змінено 24 червня, 2016 користувачем Hamilton 6 Цитата
Twin Опубліковано 24 червня, 2016 Опубліковано 24 червня, 2016 Чесно кажучи мене здивувало рішення..., але як то кажуть, початок заклали і перша фігурка в змійці з доміно впала, далі буде 1 Цитата
Hamilton Опубліковано 24 червня, 2016 Опубліковано 24 червня, 2016 Чесно кажучи мене здивувало рішення..., але як то кажуть, початок заклали і перша фігурка в змійці з доміно впала, далі буде Є маленьке уточнення - фігурка ще не впала, а в процесі падіння І якщо вона таки впаде, то я сподіваюсь, падіння буде настільки серйозним, що інші фігурки передумають виконувати такі маневри і захочуть спокійно постояти. 2 Цитата
На смену ника Опубліковано 24 червня, 2016 Опубліковано 24 червня, 2016 Ага Далі є 3 варіанта - 1)таки вихід ВБ з ЄС, при якому сам ЄС надалі зберігається; 2) переформатування ЄС з ВБ у її складі; 3) Brexit з переформатуванням ЄС. "Кінець" ЄС не розглядаю в принципі. І взагалі, думаю що сьогодні-завтра зберуться вищі чини ЄС, які заявлять приблизно наступне - ми були готові до таких результатів, не трапилось нічого несподіваного, у нас є всі механізми для збереження ЄС, у Європи немає альтернативи Європейському Союзу, вихід Британії не може означати поразку демократії/миру/європейської єдності/цінностей/всього-всього найкращого, і взагалі, обіцяного три роки чекають, а британці можуть і десять потерпіти Да, забув - все на правах ІМХО Прецедент создан.. При существующих противоречиях в ЕС этот прецент весьма и весьма опасен. Могут очень и очень задуматься о выходе из ЕС и другие страны. 2 1 Цитата
На смену ника Опубліковано 24 червня, 2016 Опубліковано 24 червня, 2016 Є маленьке уточнення - фігурка ще не впала, а в процесі падіння І якщо вона таки впаде, то я сподіваюсь, падіння буде настільки серйозним, що інші фігурки передумають виконувати такі маневри і захочуть спокійно постояти. В "очень серьезное падение Британии" не верю. Слишком много мировых архитекторов с ней связано. 3 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.