Перейти до вмісту

Hamilton

Форумчанин
  • Публікації

    693
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    1

Востаннє Hamilton виграв 30 червня 2019

Публікації Hamilton були найпопулярнішими!

Репутація

25 Душка

1 підписник

Про Hamilton

  • Звання
    Advanced Member
  • День народження 24.09.89

Додаткові данні

  • Пол:
    Мужской
  • Звідки:
    Рівне

Відвідувачі профілю

4 795 переглядів профілю
  1. Порошенко безнадійно програв перший тур виборів, він не може дозволити собі поводитись інертно, особливо на фоні молодого і енергійного суперника. В цій ситуації, П залишалось тільки пливти за течією ті чекати на "казуси" Зеленського. Ось і перша серйозна помилка - підробка/прикол/якасьфігня/???? з аналізами. + самі дебати, якщо вони і відбудуться, очевидно будуть виграні Порошенком - відпускати завчені жарти нижче пояса і вести осмислену дискусію на високому рівні, це різні речі. Не думаю що до дебатів дійде, Зеленський зіскочить раніше. Хоча я хочу помилятись.
  2. Hamilton

    Кандидат в Президенты – Зеленский Владимир Александрович

    Крута клініка ? Цирк короче кажучи. Доречі, зверніть увагу на різні підписи одного й того самого лікаря на цих документах.
  3. Hamilton

    Кандидат в Президенты – Зеленский Владимир Александрович

    Тут Порох переграв Зе - йому запропонували дебати на стадіоні, він погодився. Петя у відповідь запропонував там же здати аналізи - Вовочка шуганув в кущі. Зеленський сам запропонував зіграти в "слабо" і сам злився.
  4. Hamilton

    Обмен валют в Ровно

    Не зовсім по темі, проте, можливо комусь буде корисно або просто цікаво. Виникла сьогодні термінова необхідність в доларах, маючи на руках євро пішов міняти по кроссу в Фіноді на пр. Миру 8. Сума не те щоб і велика, проте і не маленька - необхідно було взяти майже 3000 дол, і ще пару сотень євро обміняти на найгарнішу валюту в світі. Так от. Касир хвилин 5 дізнавалась курс, не змогла самостійно вирахувати по кроссу скільки мені потрібно дати їй євро, щоб вона мені дала долари. Тому їй хтось по телефону розжовував що таке кросс-курс і як він рахується. Коли їй вже надиктували "чо по чем", ця особа не могла розібратись в своїй програмі - куди писати ці циферки. Тривало все це хвилин 10-15. В результаті говорить фінальну фразу - "тут у нас змінився курс, давайте міняти на гривні а потів в долари". Звичайно, нічого я в них вже не обмінював. Попросив перерахувати на лічильнику банкнот те що я їх дав (весь цей час мої гроші були в неї), лічильник зажував декілька банкнот і касир необережно їх виколупували з апарату. Пішов в іншу обмінку і обміняв все за 2-3 хвилини. Питання - це я такий примхливий і вимогливий, чи Фіноду варто звертати увагу кого вони садять в свої "будки"?
  5. Останнім часом помітив цікаву тенденцію - написані мною пости, "самостійно", без мого відому редагуються. Судячи з усього, цим займаються модератори, проте чомусь інкогніто. Тому пропоную вказувати в повідомленні що воно було змінено, ким і коли. А також, надсилати повідомлення користувачу з вказанням порушеного пункту правил користування форумом. В іншому ж випадку, виходить цікава ситуація - пишеш пост. Заходиш через якийсь час на форум - а там цитують невідомо ким написану інформацію опубліковану під моїм ніком.
  6. Якщо користуватися вашою логікою, то естонці досі воюють з японцями. Ви можете поділити країни по континентам, півкулям, тектонічним плитам і по чому завгодно. Факт залишиться фактом - Росія не представлена на Олімпійських іграх, і відповідно не може бути включеною в залік по медалям. Є олімпійські спортсмени з Росії, чи як там їх називають.
  7. Росія? Немає такої країни на олімпійських іграх.
  8. Hamilton

    Forex Today

    Можна вітати Моцарта з перемогою в парі зі Штурманом?
  9. А книга точно про їжу? Вражає кількість алкоголю на столах....
  10. Зверніться до президента олімпійського комітету Росії, він вам все розповість. Якось так. http://www.olympic.ru/news/from_person/aleksandr-jukov-nakazanie-nevinovnih-nespravedlivo-i/
  11. МОК довів що в РФ існувала державна програма допінгу і фальсифікації аналізів. За це і дискваліфікували саме державу з олімпійських ігор, її атрибути були дискваліфіковані - гімн, прапор. І не варто тут переводити стрілки на окремих спортсменів, саму організацію чи ще щось.
  12. Кадиров такий кадиров Спочатку звинуватив чиновників у втручанні в спорт: А потім сам, будучи чиновником, заборонив спортсменам приймати участь в олімпіаді https://russian.rt.com/sport/news/456715-kadyrov-chechnya-oi2018 А потім ще дивуються, чому Росію з ганьбою виключили з олімпіади
  13. Цікаво просто - що підказує вам що справа політична? Бо рішення проти РФ прийняте? Добитись хочуть чесності у спорті, ніхто не хоче мати справу з організованим державою шулерством. РФ дискредитувала олімпійський рух, спорт.
×