На смену ника 2 189 Опубліковано: 24 червня, 2016 (змінено) Не вижу причин для паники. Парламент не поддержит такое решение. Референдум не несёт юридической силы. Вся бюрократическая возня затянется на много лет, а там всё забудется. Будут демонстрации тогда жёстко разгонят рабов и фсё. Да никто и не собирается паниковать...А насчет референдума: может я чего-то не знаю...Но разве не плебисцит (референдум) имеет НАИВЫСШУЮ юридическую силу? Змінено 24 червня, 2016 користувачем На смену ника 3 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Timka 759 Опубліковано: 24 червня, 2016 Опрос форумчан в молоко :( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Михаил1 260 Опубліковано: 24 червня, 2016 Но разве не плебисцит (референдум) имеет НАИВЫСШУЮ юридическую силу? Наверное, нет. http://kurs.com.ua/novost/velikobritaniya-skazala-evrosoyuzu-prosh-r323438 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Knight XV 5 670 Опубліковано: 24 червня, 2016 Предлагаю закрыть на хорошей ноте! Украина впереди планеты всей! 8 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Floridor 5 030 Опубліковано: 24 червня, 2016 Фиксируем результаты нашего голосования: 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hamilton 25 Опубліковано: 24 червня, 2016 (змінено) Конец ЕС!! Ага Далі є 3 варіанта - 1)таки вихід ВБ з ЄС, при якому сам ЄС надалі зберігається; 2) переформатування ЄС з ВБ у її складі; 3) Brexit з переформатуванням ЄС. "Кінець" ЄС не розглядаю в принципі. І взагалі, думаю що сьогодні-завтра зберуться вищі чини ЄС, які заявлять приблизно наступне - ми були готові до таких результатів, не трапилось нічого несподіваного, у нас є всі механізми для збереження ЄС, у Європи немає альтернативи Європейському Союзу, вихід Британії не може означати поразку демократії/миру/європейської єдності/цінностей/всього-всього найкращого, і взагалі, обіцяного три роки чекають, а британці можуть і десять потерпіти Да, забув - все на правах ІМХО Змінено 24 червня, 2016 користувачем Hamilton 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 24 червня, 2016 Чесно кажучи мене здивувало рішення..., але як то кажуть, початок заклали і перша фігурка в змійці з доміно впала, далі буде 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hamilton 25 Опубліковано: 24 червня, 2016 Чесно кажучи мене здивувало рішення..., але як то кажуть, початок заклали і перша фігурка в змійці з доміно впала, далі буде Є маленьке уточнення - фігурка ще не впала, а в процесі падіння І якщо вона таки впаде, то я сподіваюсь, падіння буде настільки серйозним, що інші фігурки передумають виконувати такі маневри і захочуть спокійно постояти. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
На смену ника 2 189 Опубліковано: 24 червня, 2016 Ага Далі є 3 варіанта - 1)таки вихід ВБ з ЄС, при якому сам ЄС надалі зберігається; 2) переформатування ЄС з ВБ у її складі; 3) Brexit з переформатуванням ЄС. "Кінець" ЄС не розглядаю в принципі. І взагалі, думаю що сьогодні-завтра зберуться вищі чини ЄС, які заявлять приблизно наступне - ми були готові до таких результатів, не трапилось нічого несподіваного, у нас є всі механізми для збереження ЄС, у Європи немає альтернативи Європейському Союзу, вихід Британії не може означати поразку демократії/миру/європейської єдності/цінностей/всього-всього найкращого, і взагалі, обіцяного три роки чекають, а британці можуть і десять потерпіти Да, забув - все на правах ІМХО Прецедент создан.. При существующих противоречиях в ЕС этот прецент весьма и весьма опасен. Могут очень и очень задуматься о выходе из ЕС и другие страны. 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
На смену ника 2 189 Опубліковано: 24 червня, 2016 Є маленьке уточнення - фігурка ще не впала, а в процесі падіння І якщо вона таки впаде, то я сподіваюсь, падіння буде настільки серйозним, що інші фігурки передумають виконувати такі маневри і захочуть спокійно постояти. В "очень серьезное падение Британии" не верю. Слишком много мировых архитекторов с ней связано. 3 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах