FredJr 2 754 Опубліковано: 18 вересня, 2018 Всім привіт. Продам котят Мейн Кун. Є 4 кошенятка, всі дівчата. Тато і мама кошенят мають паспорт. Кошенятам документи не робили. Народилися 05.08.2018 року. Вже самі їдять і ходять в лоток. Ціна 2000грн за кошеня. Пишіть в приват чи в темі, відповім на питання. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2000 1 375 Опубліковано: 18 вересня, 2018 Обычные дворовые ? 4 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
rudenman 152 Опубліковано: 18 вересня, 2018 ТС добавте фото родителей в тему дабы избежать лишних вопросов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 18 вересня, 2018 5 хвилин тому, 2000 сказав: Обычные дворовые ? Они чистокровные, только без документов, их мать купили за 15к грн, у неё есть родословная, паспорт, но она мне досталась волею случая, в той семье куда её купили у ребёнка оказалась очень сильная алергия на эту породу кошек, вот я её и забрал. Если на них сделать документа цена будет такая же. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 18 вересня, 2018 2 хвилини тому, rudenman сказав: ТС добавте фото родителей в тему дабы избежать лишних вопросов. Фото родителей, оба ещё молодые) 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Saver 1 881 Опубліковано: 18 вересня, 2018 А мышей ловят ? 1 3 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 18 вересня, 2018 15 хвилин тому, Saver сказав: А мышей ловят ? Насколько я мне известно, эту породу вывели специально для отлова грызунов побольше мышей и судя по поведению мамы она бы мышей ловила, но она у меня постоянно в дому и с внешним миром знакомится только на поводке. А вопше это очень хорошая порода Если есть маленькие дети, у самого есть и что бы дитя не делало с котом та никогда не укусит и не поцарапает, только мяукает и терпит 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kiv147 2 943 Опубліковано: 18 вересня, 2018 1 час назад, rudenman сказал: ТС дoбaвте фотo родителей в тeмy дaбы избeжать лишних вопpoсов. Ага, еще анализ ДНК потребуют 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yssalG 32 Опубліковано: 18 вересня, 2018 До такого размера дорастут?)) 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 18 вересня, 2018 2 хвилини тому, yssalG сказав: До такого размера дорастут?)) Это самец, они вырастают весом больше 12 кг, самки такими большими не растут. Дедушка этих вот котят такой же большой) Потом найду фотку прикреплю 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах