принтер смит Опубліковано: 20 квітня, 2020 Автор Опубліковано: 20 квітня, 2020 2 часа назад, Pan Włodek сказал: Точно, називається — гребінь. За моїми пізнаннями - реборда Цитата
Pan Włodek Опубліковано: 20 квітня, 2020 Опубліковано: 20 квітня, 2020 1 година тому, принтер смит сказав: За моїми пізнаннями - реборда То якийсь неправильний залізничник з вами у лікарні лежав 😮 Бо правильні використовують виключно термін "гребінь". Цитата
принтер смит Опубліковано: 21 квітня, 2020 Автор Опубліковано: 21 квітня, 2020 20.04.2020 в 22:27, Pan Włodek сказал: То якийсь неправильний залізничник з вами у лікарні лежав 😮 Бо правильні використовують виключно термін "гребінь". Але ж мій *неправильний залізничник* навчив мене правильно зіскакувати з вагона у русі. Панове, от ви як зіскакуєте з вагону, що рухається? Вперед чи назад? А чому саме так? Цитата
NoNaMe Опубліковано: 22 квітня, 2020 Опубліковано: 22 квітня, 2020 10 часов назад, принтер смит сказал: Але ж мій *неправильний залізничник* навчив мене правильно зіскакувати з вагона у русі. Панове, от ви як зіскакуєте з вагону, що рухається? Вперед чи назад? А чому саме так? Зіскакувати потрібно назад, і задом)) В такому випадку можна дещо зменшити свою швидкість руху відносно землі і продовжитит біг вслід за рухом поїзда до повної зупинки 1 Цитата
принтер смит Опубліковано: 22 квітня, 2020 Автор Опубліковано: 22 квітня, 2020 12 часов назад, NoNaMe сказал: Зіскакувати потрібно назад, і задом)) В такому випадку можна дещо зменшити свою швидкість руху відносно землі і продовжитит біг вслід за рухом поїзда до повної зупинки Ви - правильний залізничник! Цитата
Pan Włodek Опубліковано: 22 квітня, 2020 Опубліковано: 22 квітня, 2020 2 хвилини тому, принтер смит сказав: Ви - правильний залізничник! Правильний залізничник не зіскакує на ходу з вагону, це суворо заборонено Цитата
Рекомендовані повідомлення