Madman 1 441 Опубліковано: 27 листопада, 2021 (змінено) Выпилено модератором из ветки: "Прогноз курса доллара к гривне". ______________________________________________________________ Добрый вечер. Даю разовую премию в 1000 грн тому, кто первый и точнее всех спрогнозирует курс на одну рабочую неделю вперёд, скажем на 6 декабря. Реквизиты в личку Змінено 29 листопада, 2021 користувачем Хасан 2 2 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
krepkih 688 Опубліковано: 27 листопада, 2021 5 минут назад, Madman сказал: Добрый вечер. Даю разовую премию в 1000 грн тому, кто первый и точнее всех спрогнозирует курс на одну рабочую неделю вперёд, скажем на 6 декабря. Реквизиты в личку рост до 27.6 и отскок до 27.3(4) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Madman 1 441 Опубліковано: 27 листопада, 2021 Просто дайте конкретный курс, к примеру 27.6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 717 Опубліковано: 28 листопада, 2021 8 хвилин тому, Madman сказав: Просто дайте конкретный курс, к примеру 27.6 просто цікаво - на чий прогноз Ви будете орієнтуватися? Вам, напевно, важливо не стільки цифра конвертації , скільки людина, на чию думку Ви буде орієнтуватися при конвертації. П.С. із великим задоволенням читав Ваш топік Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Saver 1 881 Опубліковано: 28 листопада, 2021 53 минуты назад, Madman сказал: Добрый вечер. Даю разовую премию в 1000 грн тому, кто первый и точнее всех спрогнозирует курс на одну рабочую неделю вперёд, скажем на 6 декабря. Реквизиты в личку Думаю так : растём до вторника на 27.50 , если не проходим то откатываем на 27.05-10. Если паника наберёт обороты, в это я мало верю конечно ,то привет 28 . 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Madman 1 441 Опубліковано: 28 листопада, 2021 14 минут назад, Moskit сказал: просто цікаво - на чий прогноз Ви будете орієнтуватися? Вам, напевно, важливо не стільки цифра конвертації , скільки людина, на чию думку Ви буде орієнтуватися при конвертації. П.С. із великим задоволенням читав Ваш топік Важна конкретная цифра Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Madman 1 441 Опубліковано: 28 листопада, 2021 8 минут назад, Saver сказал: Думаю так : растём до вторника на 27.50 , если не проходим то откатываем на 27.05-10. Если паника наберёт обороты, в это я мало верю конечно ,то привет 28 . Ваш прогноз 27.05 - 27.1 ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gavchik 308 Опубліковано: 28 листопада, 2021 5 минут назад, Madman сказал: Важна конкретная цифра Вас интерисует продажа (по чем может клиент купить?) Если да, то город. Если межбанк (то время). Хотите конкретную цифру - 27,72 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 717 Опубліковано: 28 листопада, 2021 20 хвилин тому, Madman сказав: Важна конкретная цифра я правильно зрозумів Вас: хто точніше вкаже цифру продажу (чи купівлі?) на "чорному" ринку Києва той отримає премію? imho враховуючи нервозні заяви політиків (в т.ч. екс-, які і привели Зе до влади) 27.55-27.65 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Saver 1 881 Опубліковано: 28 листопада, 2021 33 минуты назад, Madman сказал: Ваш прогноз 27.05 - 27.1 ? Да , если паника снесёт крыши то 28.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах