Barto 82 Опубліковано: 29 березня, 2022 1 минуту назад, Haza сказал: А смысл если вывести не дает У меня не пополняло, вывод на А банк и моно работает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lexlex 508 Опубліковано: 29 березня, 2022 Короче, с черной монобанка не проходят, но с белой прошло. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lexlex 508 Опубліковано: 29 березня, 2022 Тестовые 100 баксов на приват спустя 2 часа всетаки улетели с революта тут же залетели на приват 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Шнартов 1 Опубліковано: 29 березня, 2022 Утренний вывод пошел в банк, жду зачисления Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Haza 49 Опубліковано: 29 березня, 2022 Утренний свифт в привате. Револют попустило. Может затык просто был... 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Barto 82 Опубліковано: 29 березня, 2022 2 минуты назад, Mozart сказал: Если они прикроют вывод, что с ними делать? Я кидаю частями, суммы по 200-300$ Максимум и сразу на вывод, на а банк и моно. Если вдруг зависнут 200$, Как я понимаю, то картой revolut можно будет просто рассчитываться в магазинах. Сегодня проверю! 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Шнартов 1 Опубліковано: 29 березня, 2022 У кого быстро, менее суток, зачисляли на приват скажите на какую карту был вывод: мастеркард, виза, кредитка, дебет, пластик, виртуальная? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
adromanov 348 Опубліковано: 29 березня, 2022 100 долларов свифтом на КДВ дол привата зачислены в полном объеме 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 947 Опубліковано: 29 березня, 2022 Мои переводы за 27-е и 28-е число до сих пор висят в неотправленных. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Barto 82 Опубліковано: 29 березня, 2022 На моно вчерашние 500 зашли. Отправил на а банк жду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах