Sergiy123 95 Опубліковано: 23 квітня, 2022 6 хвилин тому, tohan сказав: Відправляв якось в пятницю, в пон. прийшли і то в другій половині дня.Я б зачекав понеділка, відносно сумми якщо не критично можна розділити(хотя сам і 1000 і 1500дол за раз відправляв) І як?немає різниці яка сума на швидкість зарахування?без провірок,блокувань? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tohan 6 804 Опубліковано: 23 квітня, 2022 30 минут назад, Sergiy123 сказал: І як?немає різниці яка сума на швидкість зарахування?без провірок,блокувань? В мене на приват було все норм(правда тільки 2 перевода було) і сильно суми по рахунках не бігали(до революта).Це все індивідуально, може ви вже проганяли в цьому місяці сумми хороші то мужуть і запитати потім при переводі з револют. І ви подумаєте що в ньому справа. А на швидкість такі сумми точно не впливають🙂 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
adromanov 348 Опубліковано: 23 квітня, 2022 На швидкість ні, в револют максимальна сума на день 1500 євро ; немає значення, хоч 1 євро, хоч 1500; максимальний разовий вивід на привет був 500 доларів без проблем 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jack 2 380 Опубліковано: 23 квітня, 2022 (змінено) 17 минут назад, adromanov сказал: На швидкість ні, в револют максимальна сума на день 1500 євро ; немає значення, хоч 1 євро, хоч 1500; максимальний разовий вивід на привет був 500 доларів без проблем сколько комиссия банка посредника с 1500? Змінено 23 квітня, 2022 користувачем Jack Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
adromanov 348 Опубліковано: 23 квітня, 2022 (змінено) Зависит от банка посредника только Змінено 23 квітня, 2022 користувачем adromanov Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kosta 369 Опубліковано: 23 квітня, 2022 В чем может проблема если перевод в евро не заходит на карту альфы в евро? В долларах все работает. Может ли быть проблема в том что карта евро виртуальная? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Демич 47 Опубліковано: 24 квітня, 2022 Хочу купить USDT на бинансе. С гривневой карты. Вижу что выгоднее всего P2P через Wise. Отправляю приват или альфа гривни на вайс. В ответ отказ. Wise пишите что это у вас 3d безопасность не пашет. Я точно знаю что безопасность в порядке, уже выводил на европейские карты. Не подскажете в чем проблема ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+zicus 118 Опубліковано: 24 квітня, 2022 Только что, Демич сказал: Хочу купить USDT на бинансе. С гривневой карты. Вижу что выгоднее всего P2P через Wise. Отправляю приват или альфа гривни на вайс. В ответ отказ. Wise пишите что это у вас 3d безопасность не пашет. Я точно знаю что безопасность в порядке, уже выводил на европейские карты. Не подскажете в чем проблема ? По моему уже действует запрет, перевод грн в доллар по грн карте.. поэтому Приват и блочит... 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sergiy123 95 Опубліковано: 24 квітня, 2022 21 година тому, Kosta сказав: В чем может проблема если перевод в евро не заходит на карту альфы в евро? В долларах все работает. Может ли быть проблема в том что карта евро виртуальная? Судячи по тому,що тут писали,перекази на картки альфи,не найкращий варіант 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+володимир 730 Опубліковано: 25 квітня, 2022 Добрий день. На pay pal прийшло повідомлення про такі обмеження. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах