Sergiy123 Опубліковано 27 квітня, 2022 Опубліковано 27 квітня, 2022 Чи було таке в когось,що в революті відображається,що переказ завершений і кошти зачислені отримувачу,а гроші на картку не поступили?Пише,що ще в 12 годині переказ завершений,а вже майже 16,а грошей немає,на гарячій лінії привата сказали що не бачать ніякого переказу Цитата
Женька Опубліковано 27 квітня, 2022 Опубліковано 27 квітня, 2022 34 минуты назад, Mozart сказал: И что, сегодня, 27.04. ушло успешно с Моно на Revolut? "Не верю!" (с. Станиславский). У меня никаким способом (ключевое слово "никаким") не пускает, выдает запрет. Сумма ушла, но небольшая - 1000 грн, был спортивный интерес обойти систему, а не закинуть крупную сумму на револют. Вы правы, никаким способом прямолинейно(ключевое слово "прямолинейно") в лоб перекинуть деньги не получится. А вот если в процессе поменять некоторые настройки "по умолчанию"... Прошу не выставлять данный способ в закрытую платную ветку, когда получится это сделать. 1 1 Цитата
flex1973 Опубліковано 27 квітня, 2022 Опубліковано 27 квітня, 2022 (змінено) можно ли в революте сделать больше 1 аккаунта на 1 человека? может ктото пробовал так извращаться?) Змінено 27 квітня, 2022 користувачем flex1973 1 Цитата
Mozart Опубліковано 27 квітня, 2022 Опубліковано 27 квітня, 2022 Да у меня и 10 долларов/евро не пропускает Куда ж уже уменьшать 100к на Моно не ушло еще, если что. 1 1 Цитата
Mozart Опубліковано 27 квітня, 2022 Опубліковано 27 квітня, 2022 48 минут назад, Sergiy123 сказал: Чи було таке в когось,що в революті відображається,що переказ завершений і кошти зачислені отримувачу,а гроші на картку не поступили?Пише,що ще в 12 годині переказ завершений,а вже майже 16,а грошей немає,на гарячій лінії привата сказали що не бачать ніякого переказу Бывало. Не страшно, чуть позже зайдет. На вот это время в Революте вообще не обращайте внимание. По моему опыту - или заходит за 20-30 минут... или до суток. 1 Цитата
Sergiy123 Опубліковано 27 квітня, 2022 Опубліковано 27 квітня, 2022 Тільки що, Mozart сказав: Да у меня и 10 долларов/евро не пропускает Куда ж уже уменьшать 100к на Моно не ушло еще, если что. Як тут вже писали в револют свої ліміти і правила для кожного окремо і можуть змінюватись щодня.Поки що монобанк впускає гривню на револют Цитата
flex1973 Опубліковано 27 квітня, 2022 Опубліковано 27 квітня, 2022 мне поддержка написала сегодня, что лично у меня лимит 500 евро в день. можно ли увеличить - сказали - нЄт) Цитата
Sergiy123 Опубліковано 27 квітня, 2022 Опубліковано 27 квітня, 2022 7 хвилин тому, Mozart сказав: Бывало. Не страшно, чуть позже зайдет. На вот это время в Революте вообще не обращайте внимание. По моему опыту - или заходит за 20-30 минут... или до суток. Дякую.Просто це вперше,щоб з'являлась четверта колонка з повідомленням,що кошти зараховані на рахунок і переказ завершений,а їх не було.Усі попередні рази,ця колонка з'являлась після зарахування Цитата
Sergiy123 Опубліковано 27 квітня, 2022 Опубліковано 27 квітня, 2022 Доречі чат підтримка в революті спілкується російською мовою 1 Цитата
Mozart Опубліковано 27 квітня, 2022 Опубліковано 27 квітня, 2022 9 минут назад, Sergiy123 сказал: Доречі чат підтримка в революті спілкується російською мовою Да, ребята научились пользоваться Гугл переводчиком. Я когда-то написал не на английском, а на русском, так мне так и ответили, мол, "извините, пользуемся Гугл переводчиком". 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.