wapweb 88 Опубліковано: 16 травня, 2022 21 минуту назад, BrazZzilec сказал: А ви пробували звідти swift в український банк відправляти? Є комісії? Я SEPA на Revolut, комісія 0.7%, далі SEPA на моно - 0% комії. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BrazZzilec 124 Опубліковано: 16 травня, 2022 27 минут назад, wapweb сказал: Я SEPA на Revolut, комісія 0.7%, далі SEPA на моно - 0% комії. А чому не можна зразу в український банк? А потім треба ще заплатити 0,9% щоб зняти кошти з монобанку.🙂 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
wapweb 88 Опубліковано: 16 травня, 2022 Только что, BrazZzilec сказал: А чому не можна зразу в український банк? А потім треба ще заплатити 0,9% щоб зняти кошти з монобанку.🙂 Можна, просто для тесту закордонних банків закидую на Revolut, а далі вже куди хочу. Можна виводити на картку не Моно, а Приват, картка для виплат, будет= 0.5% за зняття. Або знайти банк, де зняття та поповнення валютної картки без комісій. 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BrazZzilec 124 Опубліковано: 16 травня, 2022 4 минуты назад, wapweb сказал: Можна, просто для тесту закордонних банків закидую на Revolut, а далі вже куди хочу. Можна виводити на картку не Моно, а Приват, картка для виплат, будет= 0.5% за зняття. Або знайти банк, де зняття та поповнення валютної картки без комісій. Я в курсі, що в приваті комісія 0,5%. Я у Вас запитував про комісію в conotoxia за свіфт або сепа в український банк. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sphinx 554 Опубліковано: 16 травня, 2022 2 години тому, wapweb сказав: Безкоштовне P2P поповнення та переказ, якщо проводити операцію через банк відправника/отримувача. Гривню приймає цей сервіс? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegab 106 Опубліковано: 16 травня, 2022 В Революте есть ограничения на количество карт? Сейчас могу открыть новую только Мастеркард Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
wapweb 88 Опубліковано: 16 травня, 2022 1 минуту назад, sphinx сказал: Гривню приймає цей сервіс? Станом на вчора приймав 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Floridor 5 030 Опубліковано: 16 травня, 2022 3 минуты назад, wapweb сказал: Станом на вчора приймав А поточний курс десь є на сайті? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
wapweb 88 Опубліковано: 16 травня, 2022 12 минут назад, Floridor сказал: А поточний курс десь є на сайті? Не знайшов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sergiy123 95 Опубліковано: 17 травня, 2022 22 години тому, vegab сказав: В Революте есть ограничения на количество карт? Сейчас могу открыть новую только Мастеркард Відкривайте одноразову,вона буде віза 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах