Перейти до вмісту

wapweb

Форумчанин
  • Публікації

    53
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

88 Душка

Про wapweb

  • Звання
    Advanced Member

Відвідувачі профілю

824 перегляду профілю
  1. Може комусь стане у нагоді - табличка зі всіма актуальними курсами та банками які дозволяють перекази за кордон https://uainvest.com.ua/p2p-abroad Ще є час до 5 жовтня)
  2. wapweb

    Прогноз курса доллара к гривне

    Найбільший банк України (Приват) почав продавати валюту під депо онлайн по 37.45 + продавати вільну готівку в обмеженому доступі по 41.9
  3. Це геніально. Перекази з картки на картку були безкоштовні в Україну. Тепер вони стануть ще доступніше - всього 1% ?) Це де вони взяли такого розумного маркетолога?
  4. Ще бачу новину на їх сайті "Агропросперіс Банк підтвердив кредитний рейтинг на рівні uaAA", але треба дивитись фін. показники
  5. Баг чи фіча? Переказ з українського Paypal(з картки укргазу) на PayPal друзів у Польщі без подвійної конвертації. Переказав долари, курс конвертації на боці PayPal - він же списує гривні з укргазу. Інші банки (Наприклад Моно) додають подвійну конвертацію тому що "точка" списання - штати.
  6. Актуальні способи переказу гривень на закордонні рахунки (курс на 4-17% краще чорного ринку) 1️⃣ Приват24 → Закордонний банк 2️⃣ Приват24 → Wise гаманець 3️⃣ RWS Банк → Переказ24 або fin.do → Валютна картка 4️⃣ Перекази Paypal. 5️⃣ Приват24 → карта біженця Binance Visa card (але після декількох поповнень картка Binance буде заблокована без суттєвих для вас наслідків, тому що поповнення таким способом заборонено згідно правил сервісу)
×