pilGrim 61 Опубліковано: 16 червня, 2022 Чи правильно я розумію, що Приват відстежує ліміти на перекази за номером картки отримувача? Тобто, на один і той же номер картки отримувача не можливо переказати більше 30 тис. і не має значення зі скількох облікових записів відправників (свого, родичів, друзів). Ну і, крім цього, діють ліміти в 30 тис для одного облікового запису відправника. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 16 червня, 2022 (змінено) 7 минут назад, pilGrim сказал: Чи правильно я розумію, що Приват відстежує ліміти на перекази за номером картки отримувача? Тобто, на один і той же номер картки отримувача не можливо переказати більше 30 тис. і не має значення зі скількох облікових записів відправників (свого, родичів, друзів). Ну і, крім цього, діють ліміти в 30 тис для одного облікового запису відправника. Ніби так, але люди відправляють більше. Тепер буду пробувати комбінації, щоб карти були різні, наприклад з Візи на Мастер Рево. Змінено 16 червня, 2022 користувачем Twin Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BrazZzilec 124 Опубліковано: 16 червня, 2022 14 минут назад, Twin сказал: А з Мастер на Віза-рево пройшло, та ще й курс кращий вийшов 33,24. Все віртуальна Віза-рево використана на 30 ПС а як вдається робити на 60-90 чи то зараз так, а потім Мастер пройде? Да щось на мастер дейкий час підглючує, але восновному проходять платежі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 931 Опубліковано: 16 червня, 2022 6 минут назад, pilGrim сказал: Чи правильно я розумію, що Приват відстежує ліміти на перекази за номером картки отримувача? Тобто, на один і той же номер картки отримувача не можливо переказати більше 30 тис. і не має значення зі скількох облікових записів відправників (свого, родичів, друзів). Ну і, крім цього, діють ліміти в 30 тис для одного облікового запису відправника. Вроде да. Но никто ж не мешает закрыть виртуалку Революта и открыть новую. Я лично не пробовал на одну карту Революта в июне отправить больше 30к. Если у кого-то получилось, отпишитесь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 16 червня, 2022 3 минуты назад, Mozart сказал: Но никто ж не мешает закрыть виртуалку Революта и открыть новую. Це вже підозрілий крок буде на стороні Рево, краще зробити якусь дію, щоб Рево сам змінив номер карти. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BrazZzilec 124 Опубліковано: 16 червня, 2022 (змінено) 7 минут назад, Mozart сказал: Вроде да. Но никто ж не мешает закрыть виртуалку Революта и открыть новую. Я лично не пробовал на одну карту Революта в июне отправить больше 30к. Если у кого-то получилось, отпишитесь. И не получится на один номер карты в месяц с привата отправить больше 30к. Так как система запоминает Приват 24 не только сколько отправлено но и номер карты получателя. Змінено 16 червня, 2022 користувачем BrazZzilec 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 16 червня, 2022 9 минут назад, BrazZzilec сказал: И не получится на один номер карты в месяц с привата отправить больше 30к. Так как система запоминает Приват 24 не только сколько отправлено но и номер карты получателя. Значить 60 має пройти з двох П24 без проблем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 931 Опубліковано: 16 червня, 2022 А в Революте максимум одновременно 3 карты могут быть открыты? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 16 червня, 2022 (змінено) 9 минут назад, Mozart сказал: А в Революте максимум одновременно 3 карты могут быть открыты? Є така можливість, Мастер, але в мене тільки 2 (Мастер і Віза) не ризикував ще третю робити. Змінено 16 червня, 2022 користувачем Twin Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Koshechka 358 Опубліковано: 16 червня, 2022 40 минут назад, BrazZzilec сказал: И не получится на один номер карты в месяц с привата отправить больше 30к. Так как система запоминает Приват 24 не только сколько отправлено но и номер карты получателя. у меня получилось отправить 30 к на одну карту револют, на вторую карту не пускал приват с других аккаунтов, видимо, эти обе карты были уже в памяти привата и связаны одной фамилией (ведь вы вводите еще и фамилию, имя при переводе), получилось перевести еще 30к только при удалении одной карты револют и получении новой, видимо, приват ее не привязал еще к моему аакаунту, согласна с Твин, не хочу рисковать еще раз, и менять карту револют, опасаюсь мониторинга 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах