serhei 122 Опубліковано: 16 червня, 2022 (змінено) Р2Р или СЕПы с гривневой на валютную Украинскую не проходят ни в каких комбинациях банков сейчас, пробовать стоит? Змінено 16 червня, 2022 користувачем serhei Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 931 Опубліковано: 16 червня, 2022 16 минут назад, serhei сказал: Р2Р или СЕПы с гривневой на валютную Украинскую не проходят ни в каких комбинациях банков сейчас, пробовать стоит? Пробовать стоит. Если есть время и скучно... Но! Не проходят (( А вдруг найдете где-то "дырку"? Вас тут на руках носить будут. Но ... вряд ли. Я Вам другую тему подскажу: есть такая тема, как Perekaz24. До июня с некоторых карт гривневых позволяло отправлять на валютные. Но! С 1 июня прикрыли лавочку. Вот если это попробуете... будет вообще чудесно. Я экспериментировал, но... устал. Там только карты Мастеркард гривневые в принципе подходят, т.е. круг поиска можно сузить... 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serhei 122 Опубліковано: 16 червня, 2022 48 минут назад, Mozart сказал: Пробовать стоит. Если есть время и скучно... Но! Не проходят (( А вдруг найдете где-то "дырку"? Вас тут на руках носить будут. Но ... вряд ли. Я Вам другую тему подскажу: есть такая тема, как Perekaz24. До июня с некоторых карт гривневых позволяло отправлять на валютные. Но! С 1 июня прикрыли лавочку. Вот если это попробуете... будет вообще чудесно. Я экспериментировал, но... устал. Там только карты Мастеркард гривневые в принципе подходят, т.е. круг поиска можно сузить... мне там удалось только 3тгрн с форварда в мае перекинуть и сразу заблокировали. Пробовал Газбанк, заблочили сразу через минуту после регистрации. Приват вообще не хочет карточку регистрировать.Все с разных номеров телефона. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 16 червня, 2022 2 часа назад, Modestus сказал: 33,24 - це, мабуть, курс конвертації Революта. А Ви комісію Привата ( 2%) врахували для розрахунку фактичного курсу? Так, це голий курс рево. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 16 червня, 2022 Спробую завтра з третього ака п24 кинути 15, бо з двох вже по 15 пішло, а ще раз з них робити по 15 не ризикую... Пс, хтось сьогодні пробував з одного ака кидати 30? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 931 Опубліковано: 16 червня, 2022 1 минуту назад, Twin сказал: Спробую завтра з третього ака п24 кинути 15, бо з двох вже по 15 пішло, а ще раз з них робити по 15 не ризикую... Пс, хтось сьогодні пробував з одного ака кидати 30? Если Вы под одним аккаунтом ПРАВИЛЬНО понимаете один ИНН, то я 10.06. бросал 30к с одного ИНН, 13.06. бросал 30к с другого ИНН, вчера бросал 15к с третьего и сегодня утром 15к - с него же. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 931 Опубліковано: 16 червня, 2022 Куда более интересно, даст ли Приват на одну карту Революта отправить более 30к в месяц. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 16 червня, 2022 1 минуту назад, Mozart сказал: Куда более интересно, даст ли Приват на одну карту Революта отправить более 30к в месяц. Три акаунта з різними ід. кодами. А як він може дати, якщо ліміт 30, а може і 15 вже повернули. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 931 Опубліковано: 16 червня, 2022 1 минуту назад, Twin сказал: Три акаунта з різними ід. кодами. А як він може дати, якщо ліміт 30, а може і 15 вже повернули. У меня есть еще парочка аккаунтов Привата А вот карт у Революта всего 3. Вчера я сделал глупость: удалил одну виртуальную карту (на которую ничего в этом месяце не отправлял), а создал другую. Это тогда, когда подумал, что Револют не пускает. Делать так еще раз - вот это реально стремно, не хочется драконить Револют... 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BrazZzilec 124 Опубліковано: 16 червня, 2022 (змінено) 3 минуты назад, Twin сказал: Три акаунта з різними ід. кодами. А як він може дати, якщо ліміт 30, а може і 15 вже повернули. ну тіпа на одну карту з різних аккаунтів, але не дасть я з цим стикнувся на початку травня коли ще можна було відправляти 100 тищ. Система запамятовує номер картки на яку відправляєш Змінено 16 червня, 2022 користувачем BrazZzilec Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах