Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
48 минут назад, frosya27 сказал:

зареєстрований на Wise з початку червня. використовував для більш вигідного поповнення Binance. в червні через Wise пройшло 900 євро, в липні 1400, в серпні 3900. в червні липні суми поповнення були в районі 50-100 євро, доки розбирався що до чого, в червні липні вже десь по 400-500 євро

Ага, т.е. суммы небольшие. Правда, думаю, они обратили внимание на рост сумм... Скорее всего, их "возбудило" то, что Вы переводили на криптобиржу. Сейчас на это многие обращают внимание.

Опубліковано:
41 хвилину тому, Mozart сказав:

Ага, т.е. суммы небольшие. Правда, думаю, они обратили внимание на рост сумм... Скорее всего, их "возбудило" то, что Вы переводили на криптобиржу. Сейчас на это многие обращают внимание.

Да, крипта сейчас многим как кость в горле) Револют, кстати, тоже её не приветствует

Опубліковано:
В 31.08.2022 в 00:04, entrprise сказав:

А у кого сколько длилась проверка источника средств револютом?

Неужели никто не сталкивался? Вопрос актуален 

Опубліковано:

Около двух недель висела проверка доходов от револют. После прилетела деактивация. Без каких либо вопросов со стороны службы поддержки. Все документы им предоставили, но увы. Дальнейшее общение с саппортом ни к чему не привело. Деньги вывели без проблем на монобанк.

Опубліковано:
35 хвилин тому, Liliiast сказав:

Около двух недель висела проверка доходов от револют. После прилетела деактивация. Без каких либо вопросов со стороны службы поддержки. Все документы им предоставили, но увы. Дальнейшее общение с саппортом ни к чему не привело. Деньги вывели без проблем на монобанк.

Тоесть вы полностью подтвердили сумму, которую они просили, официальными документами?

Опубліковано:
6 часов назад, Mozart сказал:

Binance я поповнював через Р2Р, тобто гроші йшли на рахунки інших користувачів кріптобіржі

Опубліковано:
2 часа назад, frosya27 сказал:

Binance я поповнював через Р2Р,

может им интереснее брать комис за свифт (на приват), но не перекидывать безплатно p2p внутри вайза?? поэтому и блочат

Опубліковано:
2 часа назад, frosya27 сказал:

Binance я поповнював через Р2Р, тобто гроші йшли на рахунки інших користувачів кріптобіржі

та це Вайс вирішив просто прикрити перекази з України! З початку с 12 серпня заборонили нові картки видавати, а тепер з 1 вересня вирішили і старі позакривати. В телеграм каналах теж всі пишуть що їм позакривали. Я особисто написав їх регулятору скаргу, не знаю чи допоможе, але хай буде і Вам пропоную, пишіть теж на електронку Британського регулятора фінансових послуг: complaints.scheme@fca.org.uk

Опубліковано:
2 минуты назад, arch сказал:

может им интереснее брать комис за свифт (на приват), но не перекидывать безплатно p2p внутри вайза?? поэтому и блочат

ага, я вот как раз сфивтом отправлял, так выгоднее было чем через бинанс и тоже закрыли!