Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
6 хвилин тому, tohan сказав:

Відправляв якось в пятницю, в пон. прийшли і то в другій половині дня.Я б зачекав понеділка, відносно сумми якщо не критично можна розділити(хотя сам і 1000 і 1500дол за раз відправляв)

І як?немає різниці яка сума на швидкість зарахування?без провірок,блокувань?

Опубліковано:
30 минут назад, Sergiy123 сказал:

І як?немає різниці яка сума на швидкість зарахування?без провірок,блокувань?

В мене на приват було все норм(правда тільки 2 перевода було) і сильно суми по рахунках не бігали(до революта).Це все індивідуально, може ви вже проганяли в цьому місяці сумми хороші то мужуть і запитати потім при переводі з револют. І ви подумаєте що в ньому справа. 

А на швидкість такі сумми точно не впливають🙂

Опубліковано:

На швидкість ні, в револют максимальна сума на день 1500 євро ; немає значення, хоч 1 євро, хоч 1500; максимальний разовий вивід на привет був 500 доларів без проблем

Опубліковано: (змінено)
17 минут назад, adromanov сказал:

На швидкість ні, в револют максимальна сума на день 1500 євро ; немає значення, хоч 1 євро, хоч 1500; максимальний разовий вивід на привет був 500 доларів без проблем

сколько комиссия банка посредника с 1500?

Змінено користувачем Jack
Опубліковано:

В чем может проблема если перевод в евро не заходит на карту альфы в евро? В долларах все работает. Может ли быть проблема в том что карта евро виртуальная?

Опубліковано:

Хочу купить USDT на бинансе. С гривневой карты. Вижу что выгоднее всего P2P через Wise.

Отправляю приват или альфа гривни на вайс. В ответ отказ. Wise пишите что это у вас 3d безопасность не пашет. Я точно знаю что безопасность в порядке, уже выводил на европейские  карты.

Не подскажете в чем проблема ? 

Опубліковано:
Только что, Демич сказал:

Хочу купить USDT на бинансе. С гривневой карты. Вижу что выгоднее всего P2P через Wise.

Отправляю приват или альфа гривни на вайс. В ответ отказ. Wise пишите что это у вас 3d безопасность не пашет. Я точно знаю что безопасность в порядке, уже выводил на европейские  карты.

Не подскажете в чем проблема ? 

По моему уже действует запрет, перевод грн в доллар по грн карте.. поэтому Приват и блочит...

Опубліковано:
21 година тому, Kosta сказав:

В чем может проблема если перевод в евро не заходит на карту альфы в евро? В долларах все работает. Может ли быть проблема в том что карта евро виртуальная?

Судячи по тому,що тут писали,перекази на картки альфи,не найкращий варіант