Lares 77 Опубліковано: 11 травня, 2022 09.05.2022 в 19:00, serhei сказал: А что лучше для этих дел, Binance или более узкий для USDT Tronlink ? Поточні гроші нема сенсу тримати на окремих гаманцях. Кожен переказ будь-якої суми з біржі на гаманець і з гаманця на біржу забирає 1$ комісії. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serhei 122 Опубліковано: 11 травня, 2022 5 часов назад, Lares сказал: Поточні гроші нема сенсу тримати на окремих гаманцях. Кожен переказ будь-якої суми з біржі на гаманець і з гаманця на біржу забирає 1$ комісії. у мене поки ніяких гаманців намає. Лише планую спробувати USDT. Зостанусь чи буду продовживати, поки не знаю, тому гаманець бажано поки без верифікації. Тому дивлюсь на Tronlink чи є щось краще для USDT без верифікації? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lares 77 Опубліковано: 11 травня, 2022 @serhei гаманець це лише інтерфейс, що дає вам доступ до ваших грошей. Технічно вони всі однакові. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serhei 122 Опубліковано: 11 травня, 2022 1 час назад, Lares сказал: @serhei гаманець це лише інтерфейс, що дає вам доступ до ваших грошей. Технічно вони всі однакові. дякую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах