Дух Форума 795 Опубліковано: 17 травня, 2023 Особенности обменного пункта https://www.dvizh.com/ Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Никита Опубліковано: 23 травня, 2023 Рекомендую данный обменник, часто обмениваю tether и все отлично! Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Владимир Опубліковано: 24 травня, 2023 Довольно часто пользуюсь обменником. Сайт работает быстро, я доволен. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Anasteziya 1 Опубліковано: 24 травня, 2023 Мені подобається обмінник за швидкість та непогані курси порівняно з іншими 1 Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість prOleg Опубліковано: 25 травня, 2023 Хороший обменник, посоветовал друг Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Бодя Опубліковано: 26 травня, 2023 Все супер, обмінник виконав операції, треба було ще верифікацію раз проходити, але нічо Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Pavlo Опубліковано: 30 травня, 2023 Чудово, без питань все провели, залишився задоволеним) Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Kyrpa Anton Опубліковано: 1 червня, 2023 Вже котрий місяць проводжу обміни на переведення в готівку Tether TRC20 USDT, завжди все проходить досить швидко. Оформив заявку, через декілька хвилин надали адресу пункту і в той же день отримав гроші, тут у Двіжа нема конкуренції, тому тільки позитивний досвід Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Іра Опубліковано: 6 червня, 2023 Доброго дня! Ділюсь досвідом обміну на Двіжі. Знайшла його по рекламі в Інстаграмі, довго не наважувалась обмінювати, але знайомий підказав, що і куди, тепер маю трішки крипти на балансі)) Обробили заявку за пару хвилин, гроші прийшли моментально! Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Віталий Опубліковано: 7 червня, 2023 Користуюсь обмінником вже декілька тижнів. Привабила велика кількість напрямків і обробку заявки чекати недовго. Буду продовжувати користуватись. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах