Гість Екатерина Опубліковано: 23 листопада, 2023 Довольна что обратилась сюда. Подсказали по обмену, курс и общение хорошие Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Женя Опубліковано: 24 листопада, 2023 Обмен произвели очень быстро. При необходимости буду пользоваться ещё! Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Андрей Опубліковано: 27 листопада, 2023 Подсказали, обьяснили, заявку быстро обработали и средства уже у меня! Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Николай Опубліковано: 28 листопада, 2023 Я уже пару раз обращался сюда за обменом валюты для себя, всегда быстро, спасибо Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Анна Опубліковано: 1 грудня, 2023 Миттєво отримала кошти, дуже вдячна вам за швидкий обмін. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Євген Опубліковано: 5 грудня, 2023 Дуже клієнтоорієнтований сервіс, завжди швидко відповідаюсть та роблять обміни Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Володимир Опубліковано: 6 грудня, 2023 Сервіс приємний, на всі питання відповіли та й курс досить непоганий. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Екатерина Опубліковано: 11 грудня, 2023 Быстро и качественно, всем довольна еще буду обращаться сюда Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Микола Опубліковано: 13 грудня, 2023 У Львові тільки тут обмінюю. В них курс гарний і спілкуються добре Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Игорь Опубліковано: 18 грудня, 2023 Каждый раз быстро и с хорошими условиями. Обмениваю в Киеве у ребят Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах